Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ στα Εξάρχεια

Κατέληξε στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός ο άντρας αραβικής καταγωγής που μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση από τα Εξάρχεια, μισή ώρα μετά τις 11 το πρωί, εξαιτίας των τραυμάτων που έφερε από πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Δύο άγνωστοι ένοπλοι άντρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους προσέγγισαν με μοτοσικλέτα και άνοιξαν πυρ εν κινήσει εναντίον του, πολλές φορές, ωστόσο τουλάχιστον μία σφαίρα καρφώθηκε στον λαιμό του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι δράστες, αμέσως μετά το περιστατικό τράπηκαν σε φυγή, ενώ το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε πλήθος από κλήσεις πολιτών που καλούσαν για να αναφέρουν τους πυροβολισμούς και σύντομα η περιοχή κατακλείστηκε από περιπολικά, άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Ασφάλειας, ακόμα και διμοιρίες των ΜΑΤ που απέκλεισαν το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών ως “ντίλερ”, για λογαριασμό συμμορίας που λυμαίνεται την περιοχή των Εξαρχείων.

Αυτό για τις Αρχές σημαίνει ότι πιθανόν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών από κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών, περιστατικά που έχουν επαναληφθεί αρκετές φορές στην περιοχή.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button