Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Κικίλιας: ‘Όλοι μας “μένουμε σπίτι” και όχι να φεύγουμε σε νησιά και εξοχικά

«Τώρα πρέπει να επιδείξουμε φιλότιμο, ανθρωπιά» τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας

Δραματική έκκληση προς τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι απηύθυνε το μεσημέρι της Παρασκευής ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή τον κορονοϊό. «Είμαστε στο τέλος μιας κρίσιμης εβδομάδας. Τα νοσοκομεία μας ενισχύονται καθημερινά με νέες κλίνες, με προσωπικό, νοσηλευτές και γιατρούς» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ ευχαρίστησε εκ νέου «το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, τα παραϊατρικό προσωπικό, τους διασώστες του ΕΚΑΒ. Τους είμαστε ευγνώμονες».

«Τώρα πρέπει να επιδείξουμε φιλότιμο, ανθρωπιά» ενώ απευθυνόμενος στους πολίτες σημείωσε ότι πρέπει να καταλάβουν ότι «δεν μπορούμε να μετακινούμαστε στα νησιά, στα εξοχικά μας. Είναι η ώρα ευθύνης για όλους μας, πρέπει να μείνουμε στα σπίτια μας», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.

Παράλληλα ο κ. Κικίλιας μέσω twitter αναφέρθηκε σε έναν σημαντικό και επείγον λόγο που θα πρέπει να βγαίνουν οι πολίτες από τα σπίτια τους και δεν είναι άλλος από την αιμοδοσία. Μάλιστα ο υπουργός Υγείας ανέβασε μια φωτογραφία του σε κέντρο αιμοδοσίας και έγραψε: « Μένουμε σπίτι και βγαίνουμε μόνο για να δώσουμε αίμα, να σώσουμε ζωές. Ακόμη περισσότερο, αυτές τις δύσκολες στιγμές, στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Και τώρα υπάρχει πραγματικά πολύ μεγάλη ανάγκη».

Vassilis Kikilias
@Vkikilias

Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στα νοσοκομεία στους συμπολίτες μας με χρόνια νοσήματα & σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

View image on Twitter
πηγη: ethnos
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button