Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

«ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕ» το εσωτερικών υποθέσεων στο λιμεναρχείο Κορίνθου!!!- Νέα επίσκεψη την Τρίτη!!!

-…Έχουμε χάσει το μέτρημα για το πόσες φορές το μήνα το εσωτερικών υποθέσεων επισκέπτεται το λιμεναρχείο Κορίνθου!

Αρχικά θα υπενθυμίσουμε την ανάρτησή μας την 1η Φεβρουαρίου 2016  –πριν 10 περίπου μέρες– όπου και αναφέραμε μεταξύ άλλων: «Κάτι δεν πάει καλά! …Δεν εξηγείται αλλιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr την περασμένη Τετάρτη στο λιμεναρχείο Κορίνθου βρέθηκε ΞΑΝΑ το εσωτερικών υποθέσεων!!!

Αναρωτιόμαστε πόσες φορές μέσα σε δύο μήνες έχουμε γράψει ότι έχει έρθει το εσωτερικών υποθέσεων στο λιμεναρχείο Κορίνθου!!! …Μέλι έχει το λιμεναρχείο Κορίνθου και έχουν «κατασκηνώσει» οι «αδιάφθοροι»; Την ημέρα της Τετάρτης οι «αδιάφθοροι» έφυγαν αργά το βράδυ!

Πολύ πιθανόν οι καταγγελίες του Α. Μαρίνη να έχουν δημιουργήσει σοβαρότατα ζητήματα στο λιμεναρχείο Κορίνθου. Αν και πιστεύουμε ότι ενδεχομένως ερευνώνται και άλλα ζητήματα!

-Για υπενθύμιση δείτε εδώ την πρόσφατη ανάρτηση με τίτλο:  «…Τυχαίο; ΞΑΝΑ σήμερα το εσωτερικών υποθέσεων στο λιμεναρχείο Κορίνθου!!!».

εσωτερικών υποθέσεων

Πάλι την Τρίτη το εσωτερικών υποθέσεων επισκέφτηκε το λιμεναρχείο Κορίνθου!

Επανερχόμαστε σήμερα για να γράψουμε ότι προχθές (Τρίτη) το εσωτερικών υποθέσεων ήταν και πάλι στο λιμεναρχείο Κορίνθου κάνοντας έρευνες! …Τι έγινε βρε παιδιά; Γιατί «κατασκήνωσε» το εσωτερικών υποθέσεων στο λιμεναρχείο Κορίνθου;

ΣΣ. Αν θέλετε την άποψή μας θεωρούμε ότι το εσωτερικών υποθέσεων θα επισκεφτεί αρκετές φορές ακόμα το λιμεναρχείο Κορίνθου. Παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώνουμε όταν χρειάζεται!

korinthiannews.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button