Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Κάνουν πορεία με τα πόδια από την Πάτρα κατά της ανεργίας – Φτάνουν σήμερα στην Κόρινθο [εικόνες&βίντεο]

Οι διαδηλωτές κατά της ανεργίας ξεκίνησαν σήμερα από το Ξυλόκαστρο την 4η ημέρα πορεία τους περνώντας έξω από το κέντρο υγείας Ξυλοκάστρου, όπου οι εργαζόμενοι βγήκαν έξω και τους υποδέχθηκαν, δίνοντάς τους ταυτόχρονα δύναμη για να συνεχίσουν.

Τελικός προορισμός τους η Αθήνα για να διαδηλώσουν την Κυριακή. Η πρωτοβουλία αυτή του δήμου Πάτρας «έχει συμπαρασύρει και όλους τους δήμους στο διάβα της. όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε σε έναν από τους χαιρετισμούς στο Κιάτο, τον πρώτο σταθμό της σημερινής διαδρομής που θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα στην Κόρινθο.Στην Κόρινθο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση από το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, το Δήμο Κορινθίων, τα Σωματεία και τους φορείς της περιοχής.

Την Τρίτη το βράδυ οι οδοιπόροι διανυκτέρευσαν στο Ξυλόκαστρο και σήμερα ξεκίνησαν την πορεία για την Κόρινθο, μια διαδρομή 33,8 χλμ, όπου και θα διανυκτερεύσουν.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε μέρα Σωματεία, Λαϊκές Επιτροπές και φορείς δρομολογούν πούλμαν από την πλ. Καραϊσκάκη για να μεταβούν στους σταθμούς της πορείας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

Πέμπτη 7 Απρίλη, 7.30 π.μ., για Κόρινθο.

Παρασκευή 8 Απρίλη, 7.30 π.μ., για Αγίους Θεοδώρους

Σάββατο 9 Απρίλη, 7.45 π.μ., για Μέγαρα.

Δηλώσεις συμμετοχής στα συνδικάτα και στους φορείς καθώς και στις Ομοσπονδίες Οικοδόμων (210.5225.234) και Τροφίμων – Ποτών – Γάλακτος (210.5221.137).

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button