Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΚΆΛΕΣΜΑ ΕΝΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΆΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΑΎΡΙΟ ΑΠΕΥΘΎΝΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΊΑ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΊΟΥ, ΜΑΡΊΑ ΠΡΩΤΌΠΑΠΠΆ

‼️ ?? ???? ??? ?? ?????????? ?? ????? ??? ???????? ‼️
Η υπόθεση της βελτίωσης της ζωής όλων μας μέσα από το θεσμό της αυτοδιοίκησης, η προσπάθεια να ανεβάσουμε την κοινωνία λίγο ψηλότερα, είναι υπόθεση όλων μας.
Σας καλώ λοιπόν να πλαισιώσετε, να στηρίξετε και να συμμετάσχετε στο ανεξάρτητο, υπερκομματικό, ενωτικό και ανανεωτικό ψηφοδέλτιο δουλειάς και προσπάθειας που αυτό το διάστημα συγκροτούμε, ώστε να φέρουμε το χαμόγελο και τη δημιουργία στο δήμο μας.
Ο χρόνος δεν μας περιμένει.
Οι δυσκολίες και τα προβλήματα είναι αρκετά αλλά γνωστά.
Οι ευκαιρίες λιγότερες μεν, αλλά υπαρκτές. Οι δυνατότητες και οι προκλήσεις μεγάλες. Η γνώση, η θέληση και η εμπειρία υπάρχουν.
Σε μας εναπόκειται να βάλουμε το ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ – στη θέση που αξίζει!
Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα σχολή φιλοσοφίας στην αυτοδιοίκηση, με νέα ικανά στελέχη τα οποία δεν θα επιζητούν οικονομική εξασφάλιση και βόλεμα , που δεν θα επαναπαύονται κατακτώντας απλά μια ακόμη θέση , αλλά θα διακατέχονται από το πνεύμα του εθελοντισμού , της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς, δρώντας όχι για προσωπικό όφελος αλλά προς όφελος της κοινωνίας.
Εμείς θέλουμε να απελευθερώσουμε και να ενώσουμε την κοινωνία που οι δημοτικές αρχές την ήθελαν υποταγμένη, χωρίς ιδανικά και προορισμούς, γι’ αυτό και καλούμε τους νέους να μπουν μπροστά για να ανατρέψουν την στασιμότητα, το παλαιό και ότι ανέντιμο υπάρχει στην πολιτική ζωή, να θεμελιώσουμε μαζί την αξιοκρατία και να σχεδιάσουμε το μέλλον.
Είμαστε έτοιμοι λοιπόν να δημιουργήσουμε μία ευρύχωρη παράταξη δράσης και δημιουργίας, για να μοιραστούμε τις αγωνίες για το παρόν και το μέλλον του δήμου μας, να συμπορευτούμε όλοι μαζί στην προοδευτική, πολυσυμμετοχική, ανανεωτική, αξιοκρατική Δημοτική κίνηση «Δύναμη Δημιουργίας».
Ήρθε η ώρα του ανεξάρτητου και ελευθέρου πολίτη του Δήμου μας.
Ηρθε η ώρα να πάμε τον δήμο μας και πάλι στην κορυφή!

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button