Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Θεοδωράκης: “Η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης αποτελεί προτεραιότητα και για αυτή την κυβέρνηση”

Η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης ήταν το αγαπημένο σπορ όλων των κυβερνήσεων, είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά την ομιλία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη. Καθώς φαίνεται, είπε, αποτελεί προτεραιότητα και γι’ αυτήν την κυβέρνηση.

«Αυτό δείχνει και η επιλογή της κυρίας Θάνου, η οποία υποστήριζε πως το χρέος ήταν επονείδιστο και έστελνε επιστολές στον κ. Γιούνκερ και γι’ αυτή της τη στάση ανταμείφθηκε. Η κυρία Θάνου στις συνεντεύξεις τονίζει πως ο δικαστής δίνει αναφορά μόνο στη συνείδηση του και τον Θεό. Προφανώς για την κυρία Θάνου, Θεός είναι ο κ. Τσίπρας» συμπλήρωσε.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού διερωτήθηκε γιατί η κυβέρνηση προχώρησε στη «δεξιά μεταγραφή» του κ. Παπαγγελόπουλου. «Ο κ. Παπαγγελόπουλος» είπε, «είχε εμπλακεί σε σειρά πολιτικών υποθέσεων, τις οποίες, αντί να διαλευκάνει, τις έθεσε στο αρχείο», αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Άλλο ο Παπαγγελόπουλος και άλλο Ντι Πιέτρο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης, για να προσθέσει πως υπάρχει θέμα δικαιοσύνης στη χώρα.

«Μετά τους διορισμούς ανεπάγγελτων συντρόφων, ήρθε και ο διορισμός εκδότη στο γραφείο της κυρίας Γεροβασίλη» ανέφερε ο πρόεδρος του Ποταμιού, για να προσθέσει ότι ο διαχειριστής συγκεκριμένου site διορίστηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν έπραξε τίποτα με τη λίστα Λαγκάρντ ή την ηλεκτρονική διασύνδεση των ταμειακών μηχανών.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button