Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Η Ούμα Θέρμαν έφερε τα Χριστούγεννα στο Παρίσι [εικόνες & βίντεο]

Η αμερικανίδα ηθοποιός Ούμα Θέρμαν εγκαινίασε στο Παρίσι την Πέμπτη το βράδυ τη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του πολυκαταστήματος Printemps Haussmann.

Η 46χρονη σταρ ταινιών όπως “Kill Bill” και “Pulp Fiction” έκοψε την κορδέλα έχοντας δίπλα της τον διευθυντή του Printemps Πάολο Ντε Σεζάρε πριν από τη φωταγώγηση ενός χριστουγεννιάτικου δένδρου στολισμένου με παπούτσια Jimmy Choo και κούκλες.

Καθεμιά από τις 11 βιτρίνες του καταστήματος παρουσιάζει ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο πίνακα με νεράιδες, πρόσωπα των παραμυθιών και οπτικά εφέ.

Από το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου, οι βιτρίνες στις Galeries Lafayette, που διακρίνονται για τον πλούτο και την πρωτοτυπία τους, θα είναι στολισμένες και φωταγωγημένες.

Galeries Lafayette

Το πολυκατάστημα επέλεξε φέτος ο στολισμός να παραπέμπει σε ένα υπέροχο πολικό τοπίο, με παιχνίδια- πολικές αρκούδες να κινούνται πάνω σε κομμάτια πάγου!

BHV

Για τις φετινές γιορτές το BHV, στη συνοικία Μαραί, προτείνει Χριστούγεννα στο βουνό. Από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, ο Άγιος Βασίλης προσφέρει ένα δυναμικό θέαμα κουτρουβαλώντας πάνω στις πίστες του Βαλ ντ΄Ιζέρ, σύμφωνα με το σκηνικό στις βιτρίνες του πολυκαταστήματος.

Ωστόσο μόλις το διάσημο χιονοδρομικό θέρετρο στις ‘Αλπεις, στη νοτιοανατολική Γαλλία, ανοίξει τις πύλες του, στις 26 Νοεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ζήσουν την τρελή αυτή κατάβαση από τις χιονισμένες πίστες του Βαλ ντ΄Ιζέρ, ταξιδεύοντας εκεί με ελάχιστα έξοδα, όπως προτείνει το γαλλικό κατάστημα.

Bon Marché

Χιονίζει και στην Αριστερή Όχθη! Από τις 11 Νοεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου 2017, όσοι περνούν από την αριστερή όχθη του Σηκουάνα θα έχουν την ευκαιρία να συναντούν σχεδόν παντού χιονισμένες βιτρίνες, όπως του Bon Marché.

Τα μεγάλα καταστήματα επενδύουν σημαντικά στο στολισμό των βιτρινών, ο οποίος συχνά είναι ένα έργο τέχνης και μια πολυαναμενόμενη στιγμή για την παρισινή ζωή.

Οι διακοσμητές τους συνήθως σε συνεργασία με γνωστές φίρμες προσπαθούν να προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό και να αυξήσουν τα κέρδη διαφυλάσσοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

φωτογραφίες: parisinfo.com

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button