Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Η νέα ζωή της Αντας Παπανδρέου -Μόνη, ψάχνει να πουλήσει το σπίτι στο Καστρί [εικόνες]

Στο υποθηκοφυλακείο της Νέας Ερυθραίας ανακάλυψε το «Πρώτο Θέμα», την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωί, τη σύζυγο του Γιώργου Παπανδρέου, Αντα, μόνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο 24ωρα που η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού επιχειρεί να περάσει την πόρτα του Υποθηκοφυλακείου της Νέας Ερυθραίας.

Η κυρία Παπανδρέου επισκέφτηκε το εν λόγω υποθηκοφυλακείο προκειμένου να ζητήσει αντίγραφα από τους τίτλους ιδιοκτησίας του σπιτιού στο Καστρί, στο οποίο είναι συνιδιοκτήτρια με ποσοστό 50%, δηλαδή το ακίνητο στο οποίο πέρασε τη μισή της ζωή με τον σύζυγό της και το οποίο της ανήκει κατά το ήμισυ, όπως αναφέρεται στην τελευταία δήλωση «πόθεν έσχες» του πρώην πρωθυπουργού.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τον χωρισμό του ζευγαριού η απόφαση για την πώληση της άλλοτε συζυγικής τους στέγης ελήφθη κοινή συναινέσει. Πρόκειται για ακίνητο 365 τ.μ. που έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 640 τ.μ. πριν από 25 χρόνια και στο οποίο διέμενε το ζεύγος όσα χρόνια ήταν μαζί.

Την προηγούμενη ημέρα, Τετάρτη, η κυρία Παπανδρέου εθεάθη στο γνωστό «Zillion’s», στη Νέα Ερυθραία, να απολαμβάνει χωρίς συντροφιά διπλό καπουτσίνο.

Ασυνόδευτη, η Αντα Παπανδρέου διάβαζε εφημερίδες ή μιλούσε στο κινητό της. Εμεινε στο καφέ για πολλή ώρα, έφαγε μόνη της στη συνέχεια και έδειχνε θλιμμένη και απόμακρη.

Μετά το φαγητό της, ο υπεύθυνος σωματοφύλακας για το θέμα της ασφάλειάς της τη μεταφέρει με το αυτοκίνητο στην αγορά της Κηφισιάς, όπου θα περπατήσει νωχελικά για ώρα, θα μπει σε κάποια καταστήματα και θα κάνει μερικές αγορές.

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button