Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Η εβδομαδιαία πρόβλεψή σου με ένα τραγούδι 14 ως 20 Νοεμβρίου 2016.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Νοεμβρίου και η εβδομαδιαία πρόβλεψή σου με ένα τραγούδι 14-20 Νοεμβρίου 2016 έρχεται για να μας δώσει το δίδαγμα ότι στη ζωή τα πάντα είναι εφικτά, αρκεί να μάθεις να περιμένεις, αρκεί να συνεχίζεις να παλεύεις για να κατακτήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14 του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου είναι εξαιρετική για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε αυτό που αξίζουμε, αλλά και αυτό που έχουμε προσπαθήσει αρκετά για να κάνουμε δικό μας. Η εβδομάδα συνεχίζεται με έντονη επικοινωνία αλλά και με προτάσεις, μηνύματα ειδήσεις που θα σκορπίσουν χαμόγελα αφού στις 15 του μήνα ο Ερμής από τον Τοξότη βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου. Στις 18 του μήνα ωστόσο πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σε όσα ακούμε και σε όσα λέμε γιατί η αστρολογική όψη της ψευδαίσθησης και της εξαπάτησης θα μας μπερδέψει, ο Ερμής και ο Ποσειδώνας θα μας βάλουν για μία ακόμα φορά σε μπελάδες. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με τη συντηρητική Αφροδίτη από τον Αιγόκερω να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Εσένα ποιο τραγούδι έχει η εβδομαδιαία σου πρόβλεψη;

Δες το εβδομαδιαίο ερωτικό astro tip ακούγοντας το τραγούδι που σου ταιριάζει για τη νέα εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ

Το τραγούδι σου: Όλος δικός σου – Αντώνης Ρέμος

Ο στίχος σου: Άμα μετρούσα μια φορά τα τόσα σφάλματά μου, δε θα μου φτάνανε τα δάχτυλά μου πια, είναι αμέτρητα βουνά τα λάθη τα βαριά μου, όμως δε σου ‘κρυψα ούτε ένα μια φορά, όλα ανοιχτά μπροστά σου!

Astro Tip Εβδομάδας: Αυτή την περίοδο αναθεωρείς αποφάσεις του παρελθόντος, μετανιώνεις για λάθη και θέλεις πάση θυσία να επανορθώσεις! Αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνεις, χωρίς καμία αμφιβολία! Η πορεία της εβδομάδας αναμένεται με εκπλήξεις, που σε κάνουν να νιώθεις ότι έχεις πετύχει τους σκοπούς σου!    

ΤΑΥΡΟΣ

Το τραγούδι σου: Ώρες-ώρες – Αντύπας

Ο στίχος σου: Ώρες-ώρες με πιάνει μια τρέλα να σε συναντήσω. Ώρες-ώρες μου λείπεις και θέλω να τηλεφωνήσω. Όμως είμαστε πια χωρισμένοι, μες την ίδια την πόλη δυο ξένοι. Για το σώμα που σε περιμένει δεν έχεις πια ώρες…

Astro Tip Εβδομάδας: Εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιό σου και είναι φυσικό ότι βρίσκεσαι σε συναισθηματικό αναβρασμό! Σε πιάνει μία τρέλα να θέλεις να κάνεις το τηλεφώνημα που περίμενες εδώ και καιρό ή τη συνάντηση που έχεις ήδη σκεφτεί προ πολλού! Προς το τέλος της εβδομάδας οι συνθήκες είναι άκρως ευνοϊκές για να πραγματοποιηθούν επιθυμίες καρδιάς

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τραγούδι σου: Τι του λες και τι σου λέει – Νότης Σφακιανάκης

Ο στίχος σου: Κλείνω τα μάτια να μη βλέπω με σένανε το τι συμβαίνει και κάνω ότι δεν ακούω, όταν τηλέφωνο σε παίρνει. Κλείνω τα μάτια κι όλο κλαίω κι όλο κλαίω. Τι του λες και τι σου λέει όταν σου τηλεφωνεί; Τι του λες και τι σου λέει και μου κόβεις την αναπνοή.

Astro Tip Εβδομάδας: Μία εβδομάδα με εναλλαγές, αφού ο Άρης από τον Υδροχόο σε θέτει σε εγρήγορση και μαζί με τον Ερμή από τον Τοξότη σού φέρνουν μηνύματα που έχουν να κάνουν με τη σχέση που σε ενδιαφέρει… Έλα όμως που συμμετέχει και ένας Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, που προκαλεί ζήλεια, μπέρδεμα, σύγχυση ή και ψέμα… Μην ψάχνεις να βρεις τι φταίει… Δέξου κάποια πράγματα χωρίς να αναλώνεσαι σε λόγια, που δεν καταλήγουν κάπου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τραγούδι σου: Μισό μισό – Λ.Μαχαιρίτσας – Ε.Ζουγανέλη

Ο στίχος σου: Χωρίς εσένα ξεκινάω απ’ το εγώ κι ύστερα σπάω τον εαυτό μου λίγο-λίγο, η αγκαλιά σου τα πιο ελεύθερα δεσμά κι εδώ θα μείνω. Είμαι εσύ και εσύ εγώ το μισό της αγάπης και το άλλο μισό είμαι εσύ και εσύ εγώ, 50-50 και μαζί 100!

Astro Tip Εβδομάδας: Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω κάνει το σκηνικό της αισθηματικής σου ζωής να μοιάζει με παλιά ελληνική ταινία, η οποία έχει πολύ συναίσθημα! Ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, που η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα με εξάγωνο, να αναμένεις μία τρυφερή πρόταση ή συνάντηση που θα σε κάνει να νιώσεις ολοκλήρωση! 

ΛΕΩΝ

Το τραγούδι σου: Μετά από εσένα – Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο στίχος σου: Μετά από σένα δεν έχει μετά, είσαι το τέρμα το ξέρεις καλά, μοναδική μου, κάθε στιγμή μου, είσαι εσύ τώρα πιά. Μετά από σένα δεν έχει μετά, κάθε μου σκέψη εκεί σταματά, μοναδική μου, όλη η ζωή μου άλλαξε σε μια βραδιά!

Astro Tip Εβδομάδας: Ερωτικά πάθη και επιθυμίες για κάτι μόνιμο και σταθερό είναι μέσα στο πνεύμα των ημερών που ακολουθούν! Δυστυχώς δε σου δίνονται όλα στο πιάτο τις ημέρες αυτές… ζηλεύεις, θυμώνεις και προσπαθείς να κυριαρχήσεις… Θυμήσου όμως ότι αυτό το άτομο στη ζωή σου που σε ενδιαφέρει αυτή την περίοδο, έχει σημαντική θέση στην καρδιά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τραγούδι σου: 3 το πρωί – Γιώργος Μαζωνάκης

Ο στίχος σου: Τρεις το πρωί, το πρόσωπό σου ραγισμένο στο μυαλό μου, στα γκρίζα φώτα σε ζητώ. Τρεις το πρωί, και δεν αντέχω να μιλώ στον εαυτό μου, για σένα μόνο ξενυχτώ… Δε ξέρω αύριο πού θα ‘μαι, αν σε ξεχάσω, αν σε θυμάμαι. Δε ξέρω αύριο πού θα ‘μαι, απόψε χάνομαι για σένα και φοβάμαι!

Astro Tip Εβδομάδας: Η εβδομάδα ξεκινά ερωτικά, με την Πανσέληνο στον Ταύρο να σε ευνοεί, φρόντισε όμως να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα, γιατί λίγο αργότερα θα αναθεωρήσεις… Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε κάνει να μην ξέρεις αύριο πού θα είσαι, κοινώς το μέλλον μίας σχέσης είναι ακόμα αβέβαιο!

 

ΖΥΓΟΣ

Το τραγούδι σου: Πόσες φορές – Στέλιος Ρόκκος

Ο στίχος σου: Πόσες φορές θα σου το πω, πόσες φορές θα στο φωνάξω, εσύ είσαι ό,τι αγαπώ και το λιμάνι που θ’ αράξω. Πόσες φορές θα σου το πω, πόσες φορές θα στο φωνάξω. Σημάδια μετράς, αγάπες παλιές που φύγαν τόσο βιαστικά, τους φίλους ρωτάς, για μένανε λες ποιος ξέρει αύριο θα ‘ναι αργά.

Astro Tip Εβδομάδας: Θέλεις να αράξεις στο λιμάνι σου, στο ταίρι με το οποίο θα ζήσεις μία ονειρεμένη ζωή! Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη φέρνει ερωτικές συναντήσεις γεμάτες νόημα. Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα κάνει πιο ρομαντικό ακόμα το κλίμα της καθημερινότητάς σου!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τραγούδι σου: Τι ζητάς – Λίτσα Διαμάντη

Ο στίχος σου: Δεν φταις εσύ, εγώ τα φταίω, που σε αγαπώ τόσο πολύ, να με πουλάς δεν είναι ωραίο, να με ξεχνάς είναι ντροπή! Τι ζητάς και δεν στο δίνω, μία ζωή φαρμάκια πίνω, τι ζητάς και δεν το έχεις, θα σου φύγω και θα τρέχεις!

Astro Tip Εβδομάδας: Τα ζητάς όλα, τα θέλεις όλα και αυτό που σε νοιάζει αυτή την εβδομάδα είναι πώς θα κάνεις το ταίρι σου να έρθει περισσότερο κοντά σου! Πρόσεχε όμως, γιατί οι υπερβολικές σου απαιτήσεις μπορεί να γίνουν η αιτία να δημιουργηθούν μπερδέματα! 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τραγούδι σου: Λένε για μένα – Πυξ Λαξ

Ο στίχος σου: Λένε για μένα οι όμορφες που ζήσαμε μαζί, πως είμαι ένα αδιόρθωτο ρεμάλι τελειωμένο, πως μια κατάρα έχω βαριά και μέσα μου θα ζει, να με κρατάει στη μοναξιά σκληρά φυλακισμένο. Λένε για μένα… Τα ρούχα μου μυρίζανε καπνούς και αλκοόλ, γυναίκες που χανόντουσαν μέσα σ’ ένα τσιγάρο, στη σκέψη μου τις έπαιρνα και πλήρωνα γι’ αυτό, λένε για μένα οι όμορφες δεν ξέρω πού τραβάω.

Astro Tip Εβδομάδας: Αγαπημένε Τοξότη, η εβδομάδα μπορεί να πάει περίφημα, αρκεί να μη δώσεις λάθος εντυπώσεις, αρκεί να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, που δε θα είναι αληθινά… Το εξάγωνο Ερμή – Άρη σε κινητοποιεί με επικοινωνίες ευχάριστες! Ωστόσο, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε κάνει να μπερδεύεσαι και να χάνεις τον μπούσουλα στις αποφάσεις σου!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τραγούδι σου: Η καρδιά μου – Σάκης Ρουβάς

Ο στίχος σου: Πόσο μου λείπεις δεν το πιστεύω, μακριά σου κάθε λεπτό κινδυνεύω, και σε γυρεύω, και σε γυρεύω, εσένα π’ αγαπάω και λατρεύω. Η καρδιά μου χτυπά μόνο για σένα, μόνο για σένα, η καρδιά μου πονά και σε φωνάζει απεγνωσμένα!

Astro Tip Εβδομάδας: Η καρδιά σου χτυπά στους ρυθμούς του έρωτα και ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, που η Αφροδίτη βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, εσύ διανύεις πολύ ρομαντικές στιγμές! Δε λείπει βέβαια και το πάθος, το οποίο σε παρακινεί να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τραγούδι σου: Στόχος – Πάνος Μουζουράκης / Κωστής Μαραβέγιας

Ο στίχος σου: Μα ποιος θα σου πει τι είναι ωραίο, τι είναι σωστό και ηθικό; Ποιος θα μου πει και τι να κάνω, τι είναι κακό και τι καλό; Άμα δε μάθεις ν’ αγαπάς, θα πρέπει να μάθω πρώτα εγώ να σ’ αγαπώ, όποιος κι αν είσαι ή όποιος θέλεις να ‘σαι, εσύ θα με μισείς, θα μ’ εκδικείσαι που θ’ αγαπώ τόσο πολύ. Κι όλους αυτούς που θα μ’ αγαπάνε θα μισείς τώρα εσύ, όπως κι αυτοί κακία δε κρατάνε και θα σ’ αγαπούν κι αυτοί.

Astro Tip Εβδομάδας: Δεν ακούς στους κανόνες και τα πρέπει, πόσο μάλλον τώρα που κινείται ο Άρης στο δικό σου ζώδιο! Αυτή η εβδομάδα, με το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη, σε κάνει να θέτεις στόχους, τους οποίους και δεν σταματάς να κυνηγάς μέχρι να τους κατακτήσεις!

ΙΧΘΥΣ

Το τραγούδι σου: Πίστεψέ με – Γιάννης Σαββιδάκης

Ο στίχος σου: Πίστεψέ με δεν σ’ αγαπάω κι όπου πάω έτσι λέω, πίστεψέ με ίσως περίμενες για σένα πως θα κλαίω, πίστεψέ με δε με πειράζει, δε με νοιάζει, να το ξέρεις έχεις πάψει από καιρό να μ’ ενδιαφέρεις, πίστεψε με!

Astro Tip Εβδομάδας: Εβδομάδα εξαπάτησης και μπερδεμάτων έρχεται για σένα, φίλε μου Ιχθύ… Ο Ερμής από τον Τοξότη, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, σε κάνουν να μην ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι! Μην πεις λόγια που στην ουσία δεν πιστεύεις, θα το μετανιώσεις… Μην πιστέψεις σε ό,τι ακούσεις, μπορεί να είναι απλά λόγια ενθουσιασμού! 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button