Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Η Γιαγιά Πήρε και Έθαψε Ζωντανό το Νεογέννητο Κορίτσι. Όταν Έμαθε ο Μπαμπάς της, έτρεξε στον Κήπο….

Η Γιαγιά Πήρε και Έθαψε Ζωντανό το Νεογέννητο Κορίτσι. Όταν Έμαθε ο Μπαμπάς της, έτρεξε στον Κήπο….

Βρισκόμαστε στη πόλη της Κίνας Dondong, στην επαρχία Lioaning. Μία αγρότισσα με το όνομα Lu Xiayun ζει εδώ με τον σύζυγό της He Yong και περιμένουν με ανυπομονησία τη γέννηση της κόρης τους.

1

Η νεαρή γυναίκα βρισκόταν στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, όταν απρόσμενα είχε οξείς πόνους στη κοιλιακή χώρα και είχε συσπάσεις. Οι πόνοι εντάθηκαν ραγδαία, που τηλεφώνησε στον άντρα της για να την πάρει σπίτι. Σύντομα μετά την άφιξή τους, η Lu φέρνει στον κόσμο τη κόρη τους, αλλά το νεογέννητο είναι πρόωρο και κινδυνεύει η ζωή της. Κάλεσαν για ένα ασθενοφόρο για να τις μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Όταν οι γιατροί θέλησαν να ελέγξουν το μωρό, συνειδητοποίησαν ότι το νοσηλευτικό προσωπικό άφησε πίσω το μωρό, πιστεύοντας ότι είναι «μη απαραίτητο», δεδομένου ότι ήταν πρόωρο.

2

Ο σύζυγος He Yong, σπεύδει πίσω στο σπίτι, για να πάρει το παιδί, με την ελπίδα να το σώσει. Σοκαρισμένος, μαθαίνει ότι η πεθερά του είχε ήδη θάψει το μωρό στον κήπο – μόλις 2 ώρες μετά τη γέννησή του. Εσπευσμένα ξέθαψε το σώμα του μωρού και οδήγησε πίσω στο νοσοκομείο. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια είναι εντελώς απίστευτο…

3

Οι γιατροί βρήκαν σταθερό παλμό! Το μωρό ήταν ακόμα ζωντανό! Κανείς δε μπορούσε να καταλάβει το λόγο. Όπως έδειξαν οι εξετάσεις, η Lu βρισκόταν στην πραγματικότητα στον έκτο μήνα εγκυμοσύνης, και όχι στον τέταρτο, έτσι το νεογέννητο είχε μεγάλες πιθανότητες επιβίωσης. Η μικρούλα έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο, αλλά οι γονείς ήταν τόσο φτωχοί, που έπειτα από μερικές μέρες δεν είχαν χρήματα για τη φροντίδα της.

4

Στη συνέχεια, ένα δεύτερο θαύμα συνέβη: η ιστορία του ζευγαριού είχε διαδοθεί στο διαδίκτυο και συγκινήθηκαν τόσοι πολλοί άνθρωποι, που ξεκίνησε μια εκστρατεία δωρεών για την εξόφληση του χρέους τους στο νοσοκομείο.

5

Η μικρή μαχήτρια πλέον θα λάβει όλη την ιατρική βοήθεια που απαιτείται και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι θα αναπτυχθεί καλά. Τι σπουδαίο τέλος, για μια ιστορία που ξεκίνησε τόσο τραγικά.

6

Κάτι πραγματικά ανεξήγητο συμβαίνει όταν η καλοσύνη επικρατεί, και συμβαίνουν ιστορίες, όπως αυτή. Αν σας συγκίνησε και εσάς αυτή η διάσωση, μοιραστείτε την ιστορία αυτού του νεογέννητου με τους φίλους σας.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button