Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Η απάντηση του Τρύφωνα Αλεξιάδη για το φάκελο με τη σφαίρα και τις απειλές που του έστειλαν

Ενας φάκελος που περιείχε μία σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα εστάλη τη Δευτέρα στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, ανακοίνωσε απόψε το ΥΠΟΙΚ. Ο κ. Αλεξιάδης από την πλευρά του, απάντησε με ανακοίνωσή του ότι

Το σημείωμα ανέφερε:

«Εισπράκτορα της Βέρμαχτ…

Μέχρι την ώρα <0> θα καταλάβεις τι πάει να πει φόβος εσύ και μέλη της οικογένειάς σου…» με υπογραφή

ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΡΑΞΙΑ

Στην ανακοίνωσή του, το ΥΠΟΙΚ, αναφέρει «Σήμερα το μεσημέρι έφτασε, μέσω αλληλογραφίας, στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, ένας φάκελος ο οποίος περιείχε μια σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα, (συνημμένη φωτογραφία). Ο φάκελος παραδόθηκε στην Κρατική Ασφάλεια, όπου και θα εξεταστεί για την ύπαρξη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού».

Τι απαντά ο κ. Αλεξιάδης

«Η στοχοποίηση και οι απειλές δεν φοβίζουν, προσθέτουν δύναμη στοςυ αγώνες μας» είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης που εξέδωσε για το θέμα ο κ. Αλεξιάδης, στην οποία ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών αναφέρει:

Με αφορμή την επιστολή με τη σφαίρα που έστειλαν δήθεν «επαναστάτες» στο γραφείο μου, θεωρώ υποχρέωσή μου να επισημάνω:

1.Όσο και αν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ταμπέλες και σύμβολα, είναι σαφής η φασιστοειδής ρίζα των ψυχασθενών, που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, με μαφιόζικη φρασεολογία και απειλές.

2.Η ενέργεια αυτή μόνο δύναμη και κουράγιο προσθέτει στον αναγκαίο αγώνα και στη σύγκρουση με τα συμφέροντα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Όσο και αν κρύβονται, είναι ξεκάθαρο ποιοι κινούν τα νήματα.

3.Προειδοποιώ τους επίδοξους «τιμωρούς» μου. Δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου, τη σύγκρουση και τον αγώνα με ό,τι σάπιο και διεφθαρμένο μας οδήγησε εδώ. Να είναι σίγουροι, ότι μόνο γέλια προκαλεί η δήθεν «επαναστατική» φρασεολογία τους. Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη τους, γιατί θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, με μόνο εφόδιο τις χειροπέδες τους.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button