Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της μεγάλης γιορτής της γυμναστικής Cosmogym Summer 4all στο Λουτράκι ξεκίνησε!

 

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της μεγάλης γιορτής της γυμναστικής Cosmogym Summer 4all ξεκίνησε!

Έξι ημέρες γεμάτες ρυθμό, μουσική και εντυπωσιακά προγράμματα γυμναστικής θα γεμίσει το Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου, όπως μας παρουσίασαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης – Giorgos Gkionis και ο Πρόεδρος της ΑΠΕ Γιτάνη-SCU Yitanee & της Οργανωτικής Επιτροπής Cosmogym Summer 4all κ. Συμεών Σκουτέρης, το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Ιουνίου στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Λουτρακίου.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης – Giorgos Gkionis τόνισε πως το Λουτράκι είναι έτοιμο να υποδεχτεί αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και συνέχισε τον χαιρετισμό του, αναφέροντας πως:

«Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στηρίζει έμπρακτα τέτοιου είδους διοργανώσεις. Ο αθλητικός τουρισμός είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του σχεδιασμού μας ως δημοτική Αρχή, για την ανάπτυξη και την προβολή του τόπου μας. Αυτές οι εκδηλώσεις προσφέρουν τεράστια οφέλη, τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά, ενώ παράλληλα προσελκύουν χιλιάδες αθλητές, συνοδούς και θεατές που διαμένουν στον τόπο μας, επισκέπτονται τα καταστήματα του Δήμου μας και ενισχύουν την εντόπια αγορά».

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας και του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Λουτρακίου, την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και έχει την στήριξη του γραφείου Heraion Tours και του Ομίλου Sportcamp Loutraki.

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button