Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Επιστρέφουν τα λαμόγια στο Δημόσιο: Μέχρι και υπάλληλος που κατηγορείται για μαστροπεία γυρνά στη θέση του!

ρέχουν και δεν φτάνουν δυο υπουργοί να προλάβουν να μην ανοίξει η πόρτα της επιστροφής στο δημόσιο γιατρών που έπαιρναν φακελάκια, εφοριακών που λαδώνονταν ή ακόμη και υπαλλήλων που έχουν κατηγορηθεί για όπλα, ναρκωτικά και μαστροπεία!

Οι επίορκοι ήδη άρχισαν να επιστρέφουν στις δουλειές τους και θα συνεχίσουν να πληρώνονται κανονικά καθώς τα αρμόδια πειθαρχικά συμβούλια δεν έχουν συνεδριάσει για να κρίνουν την τύχη τους. Τα παραδείγματα… βγάζουν μάτι!
Ελλάς το μεγαλείο σου θα πει κάποιος καθώς στις περισσότερες των περιπτώσεων μιλάμε για ανθρώπους που κατηγορούνται για κακουργήματα. Είναι ενδεικτικό ότι επέστρεψε στη θέση του εφοριακός υπάλληλος που κατηγορείται για υπεξαίρεση 150.000 ευρώ. Στη θέση επέστρεψε επίσης γνωστός γιατρός νοσοκομείου της Βόρειας Ελλάδας που πιάστηκε για φακελάκι και ήδη έχει καταδικαστεί σε πρόστιμο 5.000 ευρώ και φυλάκιση 12 μηνών. Το ίδιο όμως θα συμβεί και με άλλους τρεις γιατρούς εκ των οποίων ο ένας έχει καταδίκη δύο ετών, ένας ακόμη που εκβίαζε ασθενή πριν την εγχείρηση, αλλά και ένας τρίτος που απουσίαζε μόνιμα απ’ τις εφημερίες.

Πίσω στην θέση της όμως θα βρεθεί και μια υπάλληλος εφορίας που υπεξαίρεσε 73.000 ευρώ, αλλά και δυο υπάλληλοι δήμων που ο ένας εξέδιδε ψευδείς βεβαιώσεις με το αζημίωτο ενώ ο άλλος έχει κατηγορίες για μαστροπεία.
Κανονικά στη θέση τους θα επιστρέψουν επίσης ένας εφοριακός που θεωρείται εγκέφαλος σπείρας πλαστογράφησης, αλλά και ακόμη ένας εφοριακός από την Πάτρα ο οποίος διώκεται για όπλα και ναρκωτικά. Όλοι τους εκμεταλλεύονται τον νόμο 4325/2015 με τον οποίο η αυτοδίκαιη αργία ουσιαστικά καταργείται. Οι κύριοι Βερναρδάκης και Κατρούγκαλος θα έχουν σήμερα συνάντηση σε μια προσπάθεια να παγώσει η διαδικασία μήπως και λειτουργήσουν επιτέλους τα πειθαρχικά συμβούλια και μπλοκάρουν την επιστροφή των επίορκων.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button