Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Επικεφαλής με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ο… Μίκης Θεοδωράκης;

Την πληροφορία μετέδωσε το πρωί του Σαββάτου το Mega στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του, επικαλούμενο πηγή που δεν κατονομάστηκε.

Ανοιχτό εξάλλου άφησε ο Μανόλης Γλέζος το ενδεχόμενο συνεργασίας. «Όλα τα θέματα είναι ανοιχτά. Με ποιους θα πρέπει να συμπορευθούν οι δυνάμεις που ίδρυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ θα εξαρτηθεί από τους στόχους από τους στόχους τους οποίους βάζουν. Αν συμφωνήσουμε σε κοινούς στόχους δεν υπάρχει καμία αντίρρηση», ανέφερε ερωτηθείς σχετικά.

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι εξακολουθεί να τον αγαπά, ωστόσο στην ερώτηση αν θα είναι δύσκολο να βρεθεί απέναντί του με το κόμμα Λαφαζάνη απάντησε: «Φίλος ο Πλάτων, φιλτάτη η αλήθεια».

Για τα περί μη εναλλακτικής λύσης που υποστηρίζει το Μαξίμου, ο κ. Γλέζος τόνισε ότι υπήρχε η δική του πρόταση για πάγωμα των δανείων για έναν χρόνο, η οποία δεν μπήκε για συζήτηση.

«Το πρώτο πράγμα που εγκαλώ την κυβέρνηση Μαξίμου, προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα, είναι αυτό το θέμα. Γιατί δεν το έβαλε για συζήτηση όταν έχουμε σύμφωνο τον καγκελάριο της Αυστρίας που αντί για έναν χρόνο που πρότεινα εγώ πρότεινε πέντε χρόνια και έχουμε σύμφωνο και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου;», σημείωσε.

Ο κ. Γλέζος υπογράμμισε ότι «τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον δημιούργησε ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά οι δυνάμεις που έφεραν από το 4% στο σημαντικό 14% και τότε ο Αλέξης Τσίπρας διέσπασε τον ΣΥΡΙΖΑ και δημιούργησε το ενιαίο κόμμα», στο οποίο δεν συμμετείχαν κάποιες ιδρυτικές δυνάμεις.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button