Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Επίλογος στην τραγωδία: Νεκρό το δίχρονο αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Κιάτo

Έχασε τη μάχη για τη ζωή το δίχρονο αγοράκι, που νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” το οποίο το απόγευμα του Σαββάτου κακοποιήθηκε βάναυσα από τον 23χρονο φίλο της μητέρας του.

Το παιδί που υπέκυψε στα τραύματα του το μεσημέρι, είχε εγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στα άνω και κάτω άκρα. Η 22χρονη μητέρα του δίχρονου παιδιού που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ο 23χρονος φίλος της, που κατηγορείται για βαριές σωματικές βλάβες, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο στον ανακριτή Κορίνθου.

Οι γιατροί ήλπιζαν σε ένα θαύμα όπως τόνισε η αναπληρώτρια διοικητής του νοσοκομείου, Μαρίζα Οικονόμου.

«Πρόκειται για ένα πρωτοφανές για την αγριότητά του περιστατικό, κυρίως λόγω της ηλικίας του παιδιού που είναι πολύ μικρό και βρίσκεται τώρα να παλεύει για τη ζωή του. Το αγοράκι εξακολουθεί να βρίσκεται από το Σάββατο σε εξαιρετικά κωματώδη κατάσταση, νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας με μηχανική υποστήριξη. Έχει μώλωπες, καψίματα σε όλο του το κορμάκι και έχει σπάσει τα δύο του χέρια. Πραγματικά όλοι έχουμε μείνει άφωνοι με το συμβάν, που έρχεται να προστεθεί σε όλα αυτά που βλέπουμε καθημερινά. Αυτό που περιμένουμε τώρα είναι οι τελευταίες εξετάσεις που θα κρίνουν την γενικότερη κατάσταση της υγείας του. Ελπίζουμε όλοι σε ένα θαύμα, πραγματικά».

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button