Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Εκπρόσωποι από 200 σωματεία του ΣΕΓΑΣ επισκέφτηκαν το Λουτράκι

Το Σάββατο 5 Μαρτίου διεξήχθη  στο Λουτράκι, στο «Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο» η  τακτική συνέλευση  αντιπροσώπων και μελών του ιστορικού συλλόγου “Σ.Ε.Γ.Α.Σ.”. Εκπρόσωποι από περίπου 200 σωματεία, από όλη την Επικράτεια, επισκέφτηκαν την πόλη του Λουτρακίου, για το συνέδριο αυτό και εμπιστεύτηκαν τα ξενοδοχεία του ομίλου “ΜΑΝΤΑΣ”……

Για εμάς ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που τα ξενοδοχεία του ομίλου “MANTAS” γέμισαν με ανθρώπους από κάθε σημείο της χώρας, με χρόνια εμπειρίας και αγάπης για τον στίβο, μέλη ενός συλλόγου που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ιστορία και την εξέλιξη του αθλητισμού  στην Ελλάδα.

Γνωρίζοντας αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι διδάσκουν ήθος και ευγενή άμιλλα, διαπιστώσαμε δια ζώσης πως τα μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.,  αποδεικνύουν κάθε στιγμή πως ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο και ουσιαστικό κομμάτι του πολιτισμού μας.
Ο όμιλος ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων «Mantas» είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους του είδους του στην Κορινθία. Με χρόνια εμπειρίας και παράδοσης στον τομέα του, τα ξενοδοχεία του ομίλου φημίζονται για τις προσιτές τιμές τους και το ζεστό, φιλόξενο κλίμα  τους.
Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη καλή συνέχεια!

 

Πηγή:loutrakiblog
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button