Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
ΕπικαιρότηταΣυμβαίνει στο Λουτράκι

Εγκαινιάστηκε το εργοστάσιο της ΗΒΗ στο Λουτράκι. (εικόνες)

Επιμέλεια ρεπορτάζ :Μίνα Γιαννούλη

 

Την Τετάρτη 27-7-2022 , όπως είχε γίνει γνωστό εγκαινιάστηκε το  εργοστάσιο της ΗΒΗ στο Λουτράκι. Στα εγκαίνια έδωσαν  το παρών ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος,Υφυπουργοί , Βουλευτές του νομού, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, Αντιπεριφερειάρχες, ο Δήμαρχος Λουτρακίου , Αντιδήμαρχοι και Αρχηγοί της Αντιπολίτευσης.

 

O Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε στην ομιλία του πως η Ελλάδα είναι μια χώρα φιλόξενη στις επενδύσεις και ότι η εταιρεία έχει τηρήσει τα δυο τρίτα του χρονοδιαγράμματος και απομένει το επενδυτικό πλάνο στο χώρο των υδροπλάνων.

 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στη άριστη συνεργασία με τους Δήμα, Ταγαρά , Γκιώνη και ως παρένθεση για όσους ασχολούνται με την πολιτική, χρησιμοποίησε μια φράση του Ελευθέριου Βενιζέλου πως ΄΄ η πολιτική είναι χούι ΄΄.

 

Επίσης χαιρέτησαν την εκδήλωση οι Ν.Ταγαράς, Χ.Δήμας, Π.Νίκας , ο Γ.Γκίωνης και εκπρόσωποι της N.U. AQUA και της PepsiCo Hellas.

 

Η στρατηγική συνεργασία του ομίλου της PepsiCo Hellas με την N.U. AQUA που ενεργοποιεί την εμβληματική μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού του Λουτρακίου είναι πλέον γεγονός.

 

 

 

 

 

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button