Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο πρώην παίκτης μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Άντριαν Πέιν!

 

Νεκρός σε ηλικία 31 ετών βρέθηκε ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Άντριαν Πέιν.

Την είδηση μετέδωσε στο Twitter o ρεπόρτερ του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν στο οποίο φοιτούσε ο Αμερικάνος καλαθοσφαιριστής.

Ο άτυχος μπασκετμπολίστας πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα στην Έγκρετ Σόρς Ντράιβ, προάστιο της πόλης της Φλόριντα, ενώ ο ύποπτος έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και συνεργάστηκε στην έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Λίγες ώρες μετά από τον πυροβολισμό που σκότωσε τον Έιντριαν Πέιν το δίκτυο News 6 ήταν το πρώτο που ενημέρωσε για το επεισόδιο στην περιοχή Ίγκρετ Σορς, όπου ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας γύρισε πριν από μερικές ημέρες, μετά από την κατάκτηση του νταμπλ στο Κατάρ με την Αλ Σαντ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκε για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ.

Ένας άνδρας ηλικίας 30 ετών, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έιντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς.

Ο Ντόριτι συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button