Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το συμφέρον των συνδημοτών μας είναι πέρα και πάνω από μικροπολιτικές σκοπιμότητες

Ύστερα από απόφαση και σχετική ανακοίνωσή τους, σύσσωμες οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης αποφάσισαν να μην παραστούν στη σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με σκοπό τη συζήτηση και λήψη απόφασης για την “Έγκριση δημοτικού προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου, οικονομικού έτους 2020”.

Είναι γνωστό σε όλους όσοι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στον Δήμο μας, την τρέχουσα δημοτική περίοδο, πως η Αντιπολίτευση χρησιμοποιεί πάγιες τακτικές που στόχο έχουν την εναντίωσή της στην νομοθετική ρύθμιση της Κυβέρνησης για την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου του Προγράμματος “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ” για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η τακτική που χρησιμοποιεί η Αντιπολίτευση να μην συμμετέχει στο συγκεκριμένο δημοτικό Συμβούλιο ή να απέχει από αυτό για επικοινωνιακά καθαρά λόγους, φέρνουν τον Δήμο μας σε δύσκολη θέση. Τους υπενθυμίζουμε ότι η συζήτηση για τον προϋπολογισμό είναι μια κορυφαία διαδικασία, αφού καθήκον όλων μας στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι το συμφέρον και η πρόοδος του Δήμου μας. Οι όποιες αντιδράσεις στις αλλαγές στο πρόγραμμα “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ” που έχουν εφαρμοστεί με Νόμο του Κράτους, δεν είναι σωστό να μεταφέρονται στην κορυφαία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης έχει αποδείξει ότι πάνω από οποιαδήποτε προσωπική φιλοδοξία και πολιτική σκοπιμότητα θέτει το καλό και το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών μας. Η διαχείριση και η λειτουργία του Δήμου στηρίζεται στον προϋπολογισμό, ενός προϋπολογισμού που απαντά στις ανάγκες της καθημερινότητας των δημοτών μας, ρεαλιστικού, εφαρμόσιμου και νοικοκυρεμένου. Θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε το πρόγραμμά μας για το συμφέρον των δημοτών μας, μετά την πρόσφατη εντολή που λάβαμε στις Αυτοδιοικητικές εκλογές Μαΐου 2019.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button