Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΘΛΟΣ + ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Πραγματοποιήθηκε  την προηγούμενη Παρασκευή η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, από το Άθλος + Ενεργεία και την Ένωση φίλων αρχαιολογικού μουσείου Περαχώρας. Η τελετή έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του νέου Πνευματικού Κέντρου Περαχωρας.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο περιφερειακός Σύμβουλος κ.Γιώργος Πετρίτσης, ο Δήμαρχος Λουτρακιου – Περαχώρας –Αγίων Θεοδώρων κ.Γεώργιος Γκιώνης, οι Αντιδήμαρχοι κ.Τάσος Σακελλαρίου και κ. Αθανάσιος Γεωργίου και οι  σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας Δημήτρης Δρίτσας και Στάθης Συλαιδής.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παρουσία τους, τους εκπρόσωπους των συλλόγων υποστηρικτών Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου ,Ευρυνόμη, Ορειβατικός Λουτρακίου, Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου, Κύκλος Συναντήσεων Νεολαίας ,  Ξενιος Ζευς, ΣΕΟ ΤΤ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, Ποσειδών Λουτρακίου, Γυμνάσιο και Νηπιαγωγείο Περαχώρας ,τους εθελοντές και χορηγούς μας.

Ευχαριστούμε τους αρωγούς επικοινωνίας  Περαία-Χώρα Radio News, τον Greekradio Web Channel, τον Greekradio Caster Fm, τους Δυτικούς Κορινθιακούς Ορίζοντες με εκφωνητή τον κ. Τάσο Μητσόπουλο, το Perahora.gr και το Loutrakitv

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα πρόσφερε ο φούρνος της Χαράς

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button