Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ: ”ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ”! (VIDEO)

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος

  • Βίντεο: Ολόκληρη η ομιλία του Προέδρου του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας κ. Δημήτρη Βασιλείου

 

Ο Αποκριάτικος Χορός του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας πραγματοποιήθηκε, πρόσφατα, με απόλυτη επιτυχία, στον φιλόξενο χώρο του εστιατορίου ”ΠΑΝΟΡΑΜΑ”. 
Το Αγαπημένο Κοινό του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή Φίλαθλοι, Προπονητής, Ποδοσφαιριστές, Φίλοι της ομάδας, Χορηγοί, Συμπαραστάτες και Εκπρόσωποι των Συλλόγων του Χωριού μας, ήταν όλοι εκεί, με χαρούμενη και εορταστική διάθεση.
Παρόντες ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, η Αντιδήμαρχος κα Μαρία Πρωτοπαππά, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Θανάσης Γεωργίου, Τάσος Σακελλαρίου, Σωτήρης Νικολάου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Πέτρου, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.Π.ΑΓ-ΘΕΟΔΩΡΩΝ κ. Φίλιππας Θυμής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κωνσταντίνος Δόσχορης, Παναγιώτης Βαρελάς και Βαγγέλης Βλάσσης, ο οποίος είναι και ο ταμίας του Α.Ο.Περαχώρας, καθώς και ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Κορινθίας, Αναπληρωτής Γραμματέας, κ. Ιωάννης Γεροβασίλης.
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης με τον συντονιστή της εκδήλωσης κ. Παναγιώτη Θώδη
Ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Γεωργίου με τον κ. Παναγιώτη Θώδη
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης, ο οποίος μεταξύ των άλλων είπε για το γήπεδο της Περαχώρας «πιστεύουμε ότι την καινούργια αθλητική χρονιά η ομάδα θα παίξει στο ανακατασκευασμένο γήπεδο. Ήταν υπόσχεσή μας, από την προηγούμενη τετραετία που είμαστε, δεν προλάβαμε, πιστεύουμε τώρα ότι την νέα αθλητική χρονιά, την περίοδο που θα ξεκινήσει, να μπορέσει η ομάδα να μπει στο γήπεδο με χλοοτάπητα. Πιστεύω το χωριό κυρίως και οι κάτοικοι να βοηθήσουν την ομάδα, να στείλουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό, να στείλουν στον ΑΟΠ, γίνεται μια πραγματική πολύ μεγάλη προσπάθεια, συγχαρητήρια θέλω να δώσω στον Πρόεδρο και σε ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο», προκαλώντας ενθουσιασμό και αποσπώντας τα παρατεταμένα χειροκροτήματα των καλεσμένων, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γεωργίου, ο οποίος, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας, τονίζοντας ότι σε πολύ σύντομο διάστημα θα παραδοθεί, καθώς και στην ανακαίνιση της παιδικής χαράς της Περαχώρας, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ κ. Ιωάννης Γεροβασίλης, ο οποίος, μεταξύ των άλλων, είπε «θέλω να τονίσω το ήθος και την δραστηριότητα της προηγούμενης διοίκησης της ομάδας και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι και η σημερινή διοίκηση, η οποία απαρτίζεται από άτομα που κοσμούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το έργο της παλαιάς» και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας Δημήτρης Βασιλείου. 
Ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας κ. Ιωάννης Γεροβασίλης χαιρετίζει την εκδήλωση

 

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας κ. Δημήτρης Βασιλείου χαιρετίζει την εκδήλωση

Ο κ. Βασιλείου, μεταξύ των άλλων, τόνισε:

«Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για τις πραγματικά φιλότιμες προσπάθειές τους. Τα παιδιά από το χωριό και αυτά που έρχονται από το Λουτράκι, από την Αθήνα ακόμη και από την Καλαμάτα, κάθε βδομάδα για να συμμετέχουν στις προπονήσεις και στους αγώνες, αξίζουν συγχαρητήρια. Δείχνουν αληθινή αγάπη για το χωριό μας.
Το Δ.Σ. του Ομίλου ξόδεψε πολλές, ομολογώ, ώρες συζήτησης για να επιβάλει αλλαγή σε παλιές νοοτροπίες και συμπεριφορές σε όλους τους εμπλεκόμενους με τον Όμιλο και από την αρχή της περιόδου θέσπισε 3 βραβεία ήθους σε ισάριθμους παίκτες. 
Τα βραβεία θα χρηματοδοτηθούν από τον κ. Ιωάννη Καραπανάγο και θα συνοδεύονται από αναμνηστικό δίπλωμα. Το πρώτο θα απονεμηθεί στη μνήμη των γονέων του, της Πηνελόπης και του Βασιλείου Καραπανάγου, και περιλαμβάνει αναμνηστικό δίπλωμα και χρηματικό έπαθλο 200 ευρώ. Το 2ο θα απονεμηθεί στη μνήμη όλων των αποβιωσάντων προέδρων και μελών των Διοικητικών Συμβουλίων του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας και θα περιλαμβάνει αναμνηστικό δίπλωμα και χρηματικό ποσό εκατό ευρώ. Επίσης το τρίτο θα απονεμηθεί στη μνήμη όλων των αποβιωσάντων παικτών του Α.Ο. Περαχώρας από συστάσεώς του και θα περιλαμβάνει αναμνηστικό δίπλωμα και χρηματικό ποσό εκατό ευρώ.
Μόλις χθες ο Aντιδήμαρχος Πολεοδομίας του Δήμου μας κ. Αθανάσιος Γεωργίου μου έκανε μια εμπεριστατωμένη συζήτηση-ενημέρωση σχετικά με το θέμα της κατασκευής του χλοοτάπητα του γηπέδου Περαχώρας και έμεινα με την βεβαιότητα ότι από την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας θα γίνονται πλέον όχι σε ξερό χώμα. Ας ευχηθούμε η γραφειοκρατία και η οικονομική κατάσταση να μας επιτρέψουν να δούμε το γήπεδο να αλλάζει χρώμα. Εγώ προσωπικά έχω πεισθεί για το ότι η ούτως λεγόμενη «πολιτική βούληση» υπάρχει και είναι έντονη.
Η ανακατασκευή του γηπέδου θα απογειώσει τις δυνατότητες του ομίλου και επιπλέον θα βελτιώσει κάθετα την απόδοση των αθλητών. Το χωριό μας αξίζει ένα σωστό γήπεδο. Ζηλέψαμε τα γήπεδα όλων των ομάδων με τις οποίες παίξαμε στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Όλα ήσαν πράσινα, μόνο το δικό μας είναι ακόμη ξερό χώμα και έχει μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας.
Η ασφάλεια και σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών είναι πολύτιμα πράγματα.
Επειδή η αξιοπρεπής συμμετοχή ενός ποδοσφαιρικού ομίλου σε αγώνες πρωταθλήματος είναι πραγματικά μια μάλλον ακριβή διαδικασία, και δεδομένου ότι τα έσοδα και οι ενισχύσεις είναι πολύ χαμηλά, ενδεικτικά σας αναφέρω ότι όλη τη χρονιά είχαμε 2.000 ευρώ χορηγία από το δήμο, 1000 ευρώ ενίσχυση από τον επιχειρηματία κ. Φούντα, 500 ευρώ από το κέντρο Πανόραμα και 300 ευρώ από την καφετέρια Πέρα-Βρέχει, όλα τα υπόλοιπα, και ήσαν πολλά, διατέθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ.
».
Ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας

Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι όλοι οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, καίτοι είχαν προσκληθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο, εν τούτοις κατέβαλαν το αντίτιμο της πρόσκλησης για να συμβάλουν στην οικονομική ενίσχυση του Ομίλου. Γι’ αυτό και κρίνονται ως πρότυπο προς μίμηση. 

Η Αντιδήμαρχος κα Μαρία Πρωτοπαππά και ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Νικολάου

Εικόνα από το βίντεο, την παραγωγή του οποίου μερίμνησε ο Αθανάσιος Κ. Πρωτοπαππάς. Εμφανίζεται ο Δημήτρης Δρίτσας, ένας εκ των δύο τερματοφυλάκων του Α.Ο.Περαχώρας.
Από αριστερά: οι κ.κ. Κοσμάς Ζαφειράτος και Θανάσης Παναγιωτακόπουλος, φίλαθλοι και συμπαραστάτες της ομάδας.
Την εκδήλωση συντόνισε άψογα ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Παναγιώτης Θώδης, ενώ και πάλι εντυπωσίασε το βίντεο που προβλήθηκε, την παραγωγή του οποίου μερίμνησε ο Θανάσης Κ. Πρωτοπαππάς. Από την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς αναδείχτηκαν 72 τυχεροί, οι οποίοι κέρδισαν δώρα αξίας 2.300 ευρώ. 
Την εξεύρεση των δωροθετών, τη συσκευασία των δώρων και τη διανομή τους επιμελήθηκε, εθελοντικά, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας κα Κωνσταντίνα Ράπτη. 
Παναγιώτης Χ. Παππάς
 
Η διασκέδαση κορυφώθηκε όταν πήρε το μικρόφωνο ο Παναγιώτης Χ. Παππάς, το «αηδόνι» της Περαχώρας, όπως αποκαλείται, για να τραγουδήσει, με την ψυχή του, το ρεπερτόριό του, ξεσηκώνοντας τον κόσμο στην πίστα για να χορέψει.
Κωνσταντίνα Θώδη
Κωνσταντίνα Ράπτη
Νίκος Λέκκας
Θανάσης Θώδης (Παυλάρας)
 
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button