Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ

Οι ομάδες Νέων (Κ15) και Παίδων (Κ13) αντιμετώπισαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο των Ισθμίων τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ Κορινθίας σε μια μικρή ποδοσφαιρική γιορτή  που κορυφώθηκε με τη βράβευση όλων των νεαρών αθλητών της Σχολής Ποδοσφαίρου και την απονομή του Κυπέλλου του Πρωταθλήματος Νέων στην ομάδα Κ15.

 

Με την παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Σ Κορινθίας κ. Μιχάλη Τσιχριτζή, οι ομάδες έδωσαν δύο αγώνες διάρκειας 40 λεπτών με τους προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές  τους.

Η ομάδα Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1), ενώ η ομάδα Νέων , που απ’ότι φαίνεται δεν χάνει ούτε σε φιλικό, επικράτησε με 2-0.

Ο κ. Τσιχριτζής έκανε την απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου στην ομάδα Νέων δίνοντας συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητές  για την επιτυχία τους και ευχόμενος «καλή πρόοδο» σε όλα τα παιδιά.

Ο πρόεδρος του Α.Ο Λουτράκι κ. Καναβός συνεχάρη όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των Μεικτών ομάδων της Ε.Π.Σ  και απένειμε αναμνηστικά διπλώματα των αναμετρήσεων σε όλους τους συμμετέχοντες.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button