Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Γιατί φέτος θα κλάψουν οι άντρες: Η νέα διαφήμιση της ΑΛΦΑ είναι ακόμη πιο συγκινητική από την πρώτη (video)

Σε μία εποχή που οι τηλεοπτικές παραγωγές και μετρημένες στα δάκτυλα είναι και στην πλειονότητα τους φθηνές σε όλα τους, το κενό έρχονται να καλύψουν σε ένα βαθμό οι διαφημίσεις.

Και σε αυτή την αγορά όπου κυριαρχούν τα “έξυπνα” προϊόντα, υπάρχουν κάποιες πραγματικά έξυπνες εξαιρέσεις που κάνουν την διαφορά. Πέρυσι η μπύρα ΑΛΦΑ στα τέλη Μαρτίου κατάφερε να κάνει viral ένα ξεχασμένο και σχετικά άγνωστο τραγούδι του Στέφανου Κορκολή τραγουδισμένο από τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο

 

Η  πρώτη διαφήμιση με τον πατέρα και την νύφη έχει ήδη πάνω από 1,6 εκατομμύριο θεάσεις στο youtube ενώ η μουσική επένδυση το τραγούδι “Θες” πάνω από 5 εκατομμύρια.

Φέτος δεν υπήρχε λόγος η μπύρα ΑΛΦΑ να αλλάξει την πετυχημένη συνταγή στην επικοινωνία της απλώς να την τροποποιήσει. Με τους ίδιους συντελεστές πίσω από τις κάμερες και στην μουσική, μιλάει πάλι για σχέσεις, αλλά αυτή την φορά του γιου με τον πατέρα. Η επίσημη τηλεοπτική προβολή θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης και όλα δείχνουν ότι οι συντελεστές θα καταφέρουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να συγκινήσουν με την δουλειά τους.

 

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button