Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Γεννήθηκε μωρό με 31 δάχτυλα στην Κίνα! [εικόνες]

Με 15 δάχτυλα στα χέρια και 16 στα πόδια του, ο Honghong που γεννήθηκε πριν από τρεις μήνες στην Κίνα είναι ένα σπάνιο μωρό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, το μωρό πάσχει από μια ακραία μορφή πολυδακτυλίας, μία σπάνια πάθηση που εμφανίζεται σε 1 ανά 1000 βρέφη και εκδηλώνεται με την παρουσία επιπλέον δακτύλων σε κάποιο ή σε όλα τα άκρα τους.

AdTech AdAdTech Ad

Εκτός από τα επιπλέον δάχτυλα, το μωρό σε κάθε χεράκι του έχει από δύο παλάμες, από τις οποίες όμως λείπουν οι αντίχειρες.

Παρόλο που και η μητέρα του Honghong πάσχει από πολυδακτυλία, ισχυρίζεται ότι όλες οι εξετάσεις που είχε πραγματοποιήσει προγεννητικά δεν είχαν δείξει καμία παραμόρφωση και ότι τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της δοκίμασαν ένα ισχυρό σοκ αντικρίζοντας το μωράκι τους μετά τη γέννησή του.

Ανήσυχοι για το μέλλον του μωρού τους και για τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσει στη ζωή του λόγω της ιδιαιτερότητάς του, οι δύο γονείς έχουν απευθυνθεί σε γιατρούς, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των επιπλέον δακτύλων. Ωστόσο, το νεαρό της ηλικίας του, η περιπλοκότητα της κατάστασής του και η οικονομική ανέχεια της οικογένειάς του καθιστούν αμφίβολη την επέμβαση…

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button