Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Βόμβα στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Με εισαγγελική παραγγελία Έρχονται κατεδαφίσεις στην παραλία Λουτρακίου .

Πηγή:Geraniablog

Την Παρασκευή  8/1/2016 επιδόθηκαν από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικείου Κορίνθου   σε ( περίπου 40 ) καταστήματα της χερσαίας ζώνης Λιμένος  (παραλίας)  του Λουτρακίου  αποφάσεις κατεδαφίσεων των ……

αυθαίρετων κατασκευών . Η διαδικασία κατεδάφισης θα  ξεκινήσει και θα πραγματοποιηθεί σταδιακά  βάση προγράμματος . Η ημερομηνία έναρξης εργασιών είναι η 20/1/2016 και η ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου είναι η  5/2/2016.

Πλέον δημιουργούνται τετελεσμένες καταστάσεις στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ και η Δημοτική Αρχή  αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου φέρει τεράστιες  ευθύνες για το αποτέλεσμα αυτό . Το κυρίως υπεύθυνο πολιτικό πρόσωπο που φέρνει την Απόλυτη  ευθύνη είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δημοτικού .Λιμενικού .Ταμείου Λουτρακίου Γεώργιος ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ!! Ο οποίος έως και λίγες ημέρες πριν διαβεβαίωνε τον επιχειρηματικό κόσμο του Λουτρακίου ότι μετά από δικές του ενέργειες έχει δοθεί πολυετής παράταση της καταστροφής του Λουτρακίου.

Η κατάσταση αυτή πλέον είναι οριακή και χρονικά περιθώρια για να λυθεί το πρόβλημα είναι οριακά στο μηδέν!

Ελπίζουμε να αποφευχθεί η καταστροφή του Λουτρακίου και να προχωρήσουμε στην αναμόρφωση του Παραλιακού Μετώπου με σχέδιο.

Όπως επίσης ο Κος Εισαγγελέας να αναζητήσει ευθύνες από τους υπευθύνους και να αποδώσει  δικαιοσύνη  διότι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι για το κατάντημα αυτό έχουν Όνομα και Επίθετο.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button