Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Βόμβα! Ο Παντελίδης είχε κάνει ασφάλεια ζωής 1.000.000 ευρώ! Νέα στοιχεία…

…συγκλονιστικά, έρχονται για να αλλάξουν όλα τα δεδομένα στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη!

Σύμφωνα με πληροφορίες εξαιρετικά αξιόπιστες που διαρρέουν από τον Κυριακάτικο Τύπο, ο Παντελής Παντελίδης φέρεται ο ίδιος να έχει κάνει ασφάλεια ζωής ύψους 1.000.000 ευρώ, σε περίπτωση ατυχήματος. Αυτό και μόνο του είναι ένα απίστευτο στοιχείο που μας δείχνει για ποιο λόγο αυτή την στιγμή γίνεται μια τεράστια μάχη από τους δικηγόρους της οικογένειας Παντελίδη να αποδείξουν, ότι ο Παντελής 1) δεν ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, 2) στην περίπτωση που ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, τα κιγκλιδώματα ήταν κακοφτιαγμένα με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να συγκρατήσουν το αυτοκίνητο.

 

Το Youweekly.gr, σας είχε περιγράψει, σε προηγούμενο ρεπορτάζ του τον πόλεμου που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δικηγόρων για τα εκατομμύρια των αποζημιώσεων. Με το σημερινό ρεπορτάζ, φαίνεται ότι η οικογένεια Παντελίδη έχει ανοιξει 3 μέτωπα. Ένα μέτωπο με την οικογένεια της Αρναούτη και της Κυριάκου, προκειμένου να αποφύγει τις αγωγές από τα δύο κορίτσια, ένα μέτωπο με το ελληνικό δημόσιο, όπου εκεί θα διεκδικήσουν αποζημιώσεις εκατομμυρίων για τις κακοτεχνίες του δρόμου και των κιγκλιδωμάτων και ένα τρίτο μέτωπο με τις ασφαλιστικές εταιρείες, όπου πρέπει να αποδείξουν μέσω των τοξικολογικών εξετάσεων ότι ο Παντελίδης αν οδηγούσε αυτός, ήταν απολύτως νηφάλιος προκειμένου να εισπράξουν το 1.000.000 ευρώ. Όπως και να έχει, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη έχει να παλέψει σε ατελείωτους δικαστικούς αγώνες, για να σώσει και την υστεροφημία του καλλιτέχνη που έφυγε τόσο άδικα, αλλά και να κερδίσει έναν πόλεμο εκατομμυρίων ευρώ που έχει στηθεί γύρω από τον καλλιτέχνη.

Φυσικά όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο 32χρονος καλλιτέχνης, ίνδαλμα της νεολαίας, δεν είναι ανάμεσα μας… Άρα ο πόλεμος για τα εκατομμύρια του Παντελίδη γίνεται χωρίς τον Παντελίδη και αυτό είναι το πιο σημαντικό! Το γαϊτανάκι του κέρδους δυστυχώς έχει αφαιτηρία το μοιραίο δυστύχημα!

Η είδηση ότι ο Παντελής Παντελίδης έχει αποζημείωση 1.000.000 ευρώ βγαίνει απο την εφημερίδα Πρώτο Θέμα

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button