Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Βρέθηκε ζωντανός ο καπετάνιος που είχε πέσει στον κορινθιακό κόλπο

 

Ο καπετάνιος του ιστιοφόρου, το οποίο έπλεε ακυβέρνηση στον Κορινθιακό Κόλπο, βρέθηκε ζωντανός μετά από πολύωρη έρευνα. Ο καπετάνιος είχε πέσει στη θάλασσα και αγνοούνταν, ωστόσο κατάφερε να επιβιώσει και να εντοπιστεί ζωντανός από τους διασώστες.

Το ιστιοφόρο στο οποίο επέβαιναν 5 τουρίστες και ο καπετάνιος, απέπλευσε από τον Άγιο Νικόλαο Φωκίδας όταν ξαφνικά υπέστη μηχανική βλάβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καπετάνιος θέλησε να συνεχίσει την πορεία του σκάφους κατεβάζοντας τα πανιά. Τότε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα κι ενώ στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι.

Το σκάφος για περίπου μία ώρα έπλεε ακυβέρνητο, ωστόσο εντοπίστηκε πριν από λίγο από δυνάμεις του Λιμενικού. Οι 5 τουρίστες επιβαίνοντες του σκάφους είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο ο καπετάνιος παραμένει αγνοούμενος.

Στην επιχείρηση εντοπισμού του συμμετέχουν δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος, δύο ιδιωτικά σκάφη και ελικόπτερο.

Στην περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι έντασης 4 μποφόρ.

Η ενημέρωση του Λιμενικού

«Έρευνες υπό τον συντονισμό του ΕΣΚΕΔ από δύο πλωτά σκάφη, δύο ιδιωτικά σκάφη και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας προς εντοπισμό άνδρα μετά από πτώση του στη θάλασσα από ιστιοφόρο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή του Κορινθιακού Κόλπου βορειοανατολικά του Αιγαίου. Καιρός πνέει βορειοδυτικός άνεμος 4 μποφόρ».

 

 

 

 

Πηγή Ζούγκλα

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button