Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Βουραϊκός -Το κλάμα της μάνας και ο θρήνος του πατέρα του 9χρονου: «Είμαι ανίκανος» [εικόνες]

Σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία εκτυλίχτηκαν χθες στο φαράγγι του Βουραϊκού όπου έχασε τη ζωή του ο εννιάχρονος Βασίλης.

Η σορός του εννιάχρονου εντοπίστηκε στα νερά του Βουραϊκού γύρω στις 8 το βράδυ και ανασύρθηκε λίγο αργότερα, στις 9. Οι σκηνές που ακολούθησαν σόκαραν και τους πιο ψύχραιμους. Για ώρα το μόνο που ακουγόταν ήταν οι κραυγές της μάνας του άτυχου παιδιού και ο σπαρακτικός μονόλογος του πατέρα του, που σύμφωνα με το patrastimes.gr, κλαίγοντας έλεγε «είμαι ένας ανίκανος πατέρας. Έχασα το παιδί μου, πάρτε μου την επιμέλεια των παιδιών μου…».

Η σορός του εννιάχρονου μεταφέρθηκε αρχικά με βαγόνι του Οδοντωτού που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε παραχωρήσει ειδικά για αυτό το σκοπό και στη συνέχεια με ασθενοφόρο που βρισκόταν σε κοντινό σημείο.

Το «Σιφόνι»

Οι συνθήκες κάτω από τι οποίες ο μικρός Βασίλης βρέθηκε στο κενό παραμένουν αδιευκρίνιστες. Κατά πληροφορίες κάποια στιγμή και ενώ η ομάδα των πεζοπόρων που αποτελούνταν από την οικογένεια του παιδιού και 2 ακόμη ενηλίκους, περνούσε από τη στενή γέφυρα στο σημείο «Σιφόνι» το παιδί χάθηκε από το οπτικό πεδίο όλων.

Το συγκεκριμένο σημείο θεωρείται το δυσκολότερο του περάσματος του φαραγγιού. Η γέφυρα, έχει στηθαία, είναι, όμως στενή και με κενά. Ακριβώς από κάτω περνούν με μεγάλη ορμή τα νερά του Βουραϊκού, τα οποία σε εκείνο το σημείο σχηματίζουν μιας απίστευτης ισχύς δίνη. Από το σημείο αυτό και μετά τα νερά του Βουραϊκού «χάνονται» και εμφανίζονται ξανά σε ένα άνοιγμα σε απόσταση 100 μέτρων.

Ο μικρός Βασίλης βρέθηκε ακριβώς μέσα στη δίνη με τα ορμητικά νερά του Βουραϊκού να τον περιστρέφουν σε εκείνο το σημείο με απίστευτη ταχύτητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr μικρός προσπάθησε να παλέψει με τα νερά γι΄ αυτό και βρέθηκε με τα χέρια σηκωμένα.

Να σημειωθεί πως όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες για λίγο – τις πρώτες στιγμές μετά την πτώση του -ακούστηκε το κλάμα του.

Πηγή: Patrastimes.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button