Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΔΟΞΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ 1-0

Με όλους τους παίκτες διακριθέντες και τον Θανάση Μάγγο σκόρερ του «χρυσού « τέρματος, οι οράνιε επικράτησαν με 1-0 της Δόξας Μανωλάδας, σημείωσαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους  στον δεύτερο γύρο και πηγαίνουν πλέον με την ψυχολογία στα ύψη στις δύο διαδοχικές εκτός έδρας αναμετρήσεις με Καλαμάτα και Ηρακλή Ψαχνών.
Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν από την αρχή το μισό γήπεδο στους οράνιε. Προσπάθησαν να κλείσουν τους διαδρόμους  προς την εστία του Καλλιακμάνη και έψαξαν τις αντεπιθέσεις. Οι παίκτες του κ.Μεσολόγγη χρειάστηκαν περίπου είκοσι λεπτά για να προσαρμοστούν και να πατήσουν καλά στο χορτάρι του Θώδειου. Από εκεί και πέρα και έως το τέλος του αγώνα, οι οράνιε ήταν μονίμως στην επίθεση, πίεζαν, κυνηγούσαν κάθε μπάλα με πείσμα και επιμονή αναζητώντας τρόπους για να διασπάσουν τη συμπαγή αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων.
Στο 7ο λεπτό, μετά από μια εξαιρετική προσπάθεια του Β. Παπουτσή, ο οποίος ξέφυγε ανάμεσα από τρεις αντιπάλους, ο Τζερεμές έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή με τον Ν.Παπουτσή να μην πλασάρει σε πρώτο χρόνο, τον Σωτηρόπουλο να διώχνει και να  κερδίζει και το φάουλ από τον επιθετικό των οράνιε.
Στο 18ο λεπτό, μετά από μια εκτέλεση κόρνερ και από πολύ δύσκολη γωνία, ο Παπαδόπουλος με ένα γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα προς την εστία των οράνιε με τον Αποστολάκη δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι  να διώχνει καλού –κακού σε κόρνερ.
Στο 31ο λεπτό, το γύρισμα από πλάγια του Παπαναστασίου με τον Αποστολάκη να πλασάρει στην κίνηση και τη μπάλα να φεύγει άουτ, εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καλλιακμάνη.
Στο 40ο λεπτό, ο Παπαδόπουλος πρόλαβε και έδιωξε μπροστά από τον Παπαναστασίου στο ύψος της μικρής περιοχής μετά από το επικίνδυνο γύρισμα του Ν.Παπουτσή.
Στην εκπνοή του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ένα γύρισμα του Τζερεμέ με τη μπάλα να βρίσκει στο σώμα και στο χέρι του Παναγιωτόπουλου.
Το δεύτερο μέρος, ξεκίνησε με μια πεντάλεπτη …πολιορκία της εστίας του Καλλιακμάνη. Το δυνατό σουτ του Παπουτσή από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ στο 46ο λεπτό. Στο 48ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καλλιακμάνης θα διώξει με το ένα χέρι την κεφαλιά του Παπαναστασίου. Το νέο κόρνερ θα περάσει ανεκμετάλλευτο, η μπάλα όμως δεν θα απομακρυνθεί και στο αμέσως επόμενο λεπτό, 50ο, ο Σιώκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι του Καλλιακμάνη.
Στο 54ο λεπτό, ο Μελετίδης με ατομική προσπάθεια θα ξεφύγει από το μαρκάρισμα δύο αμυντικών και από δύσκολη γωνία θα στείλει τη μπάλα στο εξωτερικό των διχτύων του Διαμαντή στη μοναδική καλή επιθετική στιγμή των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι.
Στο 69ο λεπτό, ο Β.Παπουτσής θα εκτελέσει το φάουλ από πλάγια, ο Μάγγος θα προλάβει την έξοδο του Καλλιακμάνη και με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ. Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα του αμυντικού μέσου των οράνιε φέτος. Συμπτωματικά, το πρώτο του ήταν πάλι απέναντι στη Δόξα Μανωλάδας στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, επίσης με τον ίδιο τρόπο, με κεφαλιά.
Στο 73ο λεπτό, ο Σιώκος θα βγάλει στην κόντρα την κάθετη πάσα στον Κωβαίο, που από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα προσπαθήσει να «κρεμάσει» τον Καλλιακμάνη χωρίς όμως επιτυχία.
Στο 77ο λεπτό, η σέντρα του Β.Παπουτσή με τον Μάγγο να στρώνει με το κεφάλι τη μπάλα στον Κωβαίο στο δεύτερο δοκάρι. Ο Τσουκαλάς με …αυτοθυσία θα κάνει την κόντρα στο σουτ του επιθετικού των οράνιε και θα στείλει τη μπάλα κόρνερ.
Στο 79ο λεπτό, το μονοκόμματο σουτ του Αποστολάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τη μπάλα να βρίσκει αρχικά σε πλάτη παίκτη των φιλοξενούμενων και τον Παπαδόπουλο να διώχνει μπροστά από τον Καλλιακμάνη.
Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (σ.σ 7 λεπτά), οι οράνιε προσπάθησαν να κρατήσουν την πολύτιμη νίκη με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν με βαθιά γεμίσματα να φέρουν τη μπάλα στην εστία του Διαμαντή. Στο 92ο  λεπτό, η κεφαλιά του Μπαρμπαρούση από το σημείο του πέναλτι θα είναι αδύναμη και θα καταλήξει στην αγκαλιά του Διαμαντή.

Γ’ Εθνική Κατηγορία – 15η Αγωνιστική
Κυριακή 14/02/2015 Θώδειο Στάδιο Θεατές: 500
Διαιτητής: Ζαχαριουδάκης Γεώργιος Βοηθοί: Ταμαλής Μιχάλης, Αραβίδης Γεώργιος
ΑΟ Λουτράκι 1 – 0 Δόξα Ν.Μανωλάδας
Σκόρερς
Μάγγος (69′)
Αρχικές ενδεκάδες
Διαμαντής Καλλιακμάνης
Νικολάου Παναγιωτόπουλος
Παπαναστασίου Σωτηρόπουλος
Σιώκος Σούλης
Μαυρέλης Παπαδόπουλος
Τσώκος Τσουκαλάς
Παπουτσής Β. Νικολόπουλος
Μάγγος Βατσής
Παπουτσής Ν. Μελετίδης
Τζερεμές Νιφορόπουλος
Αποστολάκης Γούρμος
Αναπληρωματικοί
Σελμανάι Χριστοδουλόπουλος
Νώτης Γεωργακόπουλος
Ζερβός Αδαμόπουλος
Παναγιωτόπουλος Λαδάς
Παναγόπουλος Αργυρόπουλος
Χατζηστάμου Μπαρμπαρούσης
Κωβαίος Σκοζάι
Αλλαγές
Κωβαίος -> Τσώκος (66′) Αδαμόπουλος -> Σωτηρόπουλος (25′)
Ζερβός -> Τζερεμές (75′) Σκοζάι -> Γούρμος (46′)
Νώτης -> Νικολάου (86′) Μπαρμπαρούσης -> Βατσής (74′)
Κίτρινες κάρτες
Νικολάου (63′) Σωτηρόπουλος (23′)
Μάγγος (83′) Μελετίδης (26′)
Μαυρέλης (91′) Παπαδόπουλος (49′)
Νικολόπουλος (70′)
Νιφορόπουλος (72′)
Αδαμόπουλος (94′)
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button