Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΑΙΟΛΙΚΟΣ 3-2

Οι οράνιε αν και αγωνίστηκαν με σοβαρές ελλείψεις υπερνίκησαν το εμπόδιο του εξαιρετικού Αιολικού, την εχθρική διαιτησία του κ. Μπακογιάννη και έφτασαν σε μια πολύτιμη νίκη με 3-2, που τους δίνει το δικαίωμα όχι μόνο να ελπίζουν βάσιμα στην παραμονή στην κατηγορία, αλλά να κάνουν όνειρα ακόμη και για την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Ενδεκάδα «αλχημείας»

Ο κ. Μεσολόγγης παρέταξε μια σχεδόν ..πειραματική ενδεκάδα. Ο Μάγγος οπισθοχώρησε σε θέση κεντρικού αμυντικού για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Μαυρέλη, ενώ ο Χουστουλάκης μετά από αρκετούς μήνες έκανε το πρώτο του γεμάτο 90λεπτο σε θέση όμως αριστερού μπακ, αφού έπρεπε να καλυφθεί το κενό του τιμωρημένου Αποστολάκη. Ο Παναγόπουλος επέστρεψε από την τιμωρία του και πήρε θέση δίπλα από τον Σιώκο στο χώρο του κέντρου με τον Σελμανάι να αγωνίζεται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ως 10άρι (απόντες Τζερεμές και Ζερβός).

Με την προώθηση του Παπαναστασίου στο αριστερό άκρο της επίθεσης, του Νίκου Παππουτσή δεξιά με κορυφή τον Κωβαίο ήταν εμφανές από νωρίς ότι οι οράνιε θα έδιναν το γήπεδο στους φιλοξενούμενους, θα τους περίμεναν στο δικό τους «μισό» και θα επιδίωκαν με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία του Αιολικού.

https://2.bp.blogspot.com/-HTaY3zgZ4NM/Vu8Q5HUwF5I/AAAAAAAB_I8/mF1EknEjGsslI1wAyymYHJPwsT3q5g0lw/s1600/maxresdefault.jpg

 


ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ:  
Διαμαντής, Νικολάου, Χουστουλάκης, Σιώκος , Παναγόπουλος , Τσώκος, Παπουτσής Ν. ( 63′ Παπουτσής Β.), Μάγγος, Κωβαίος , Σελμανάι, Παπαναστασίου (70΄Νότης)
ΑΙΟΛΙΚΟΣ:  Πουρής, Καλαγκάνης, Κρητικός (53΄ Λάλας), Μπακάλης, Κριπιντίρης, Μίχος, Βαγγέλη ( 65΄Αθανασόπουλος) , Μανουσάκης, Κέρι, Τσιλιγκίρης ( 85΄ Παπαδόπουλος), Σιμώσης

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button