Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Α.Ο Λουτράκι:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ του Α.Ο Λουτράκι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση  ανακοινώνει την έναρξη της νέας χρονιάς για τη Σχολή Ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Με βασικό στόχο την ψυχαγωγία και την αθλητική εκπαίδευση των μικρών ποδοσφαιριστών, η Σχολή Ποδοσφαίρου του Α.Ο Λουτράκι επί μια δεκαετία λειτουργεί αδιάλειπτα δίνοντας μεγάλο βάρος στη σωστή διαπαιδαγώγηση και στη κοινωνικοποίηση των νεαρών αθλητών μέσω του αθλητισμού.

Υπό την τεχνική καθοδήγηση των κ.κ Γιάννη Νούλα και Σωκράτη Πέτρου φιλοδοξεί για μια ακόμη χρονιά να υποδεχθεί τα παιδιά της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής, τα οποία επιθυμούν να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, να διασκεδάσουν και μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον  να γίνουν οπαδοί του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.

Οι προπονήσεις της φετινής χρονιάς θα διεξάγονται καθημερινά στο Αθλητικό κέντρο Sport Camp από τις 16:00 έως τις 17:30 και κάθε Δευτέρα- Τετάρτη – Παρασκευή στο γήπεδο των Ισθμίων από τις 18:30 έως τις 20:00.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Τρίτη 16 Αυγούστου και θα γίνονται στα γραφεία του συλλόγου , Ελευθερίου Βενιζέλου 32, καθημερινά από τις 19:00 έως και τις 21: 00.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6946757340. (Υπεύθυνη κα. Ελένη Βλάχου)

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button