Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Αύριο το βράδυ ο δήμος σβήνει τα φώτα στο Λουτράκι και τους Αγ. Θεοδώρους!

Από το δήμο Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ αναφέρεται: «Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία για την «Ώρα της Γης» σβήνοντας τα φώτα στα δημοτικά κτίρια της πόλης του Λουτρακίου, των Αγίων Θεοδώρων όπως επίσης, στην κεντρική πλατεία της 25ης Μαρτίου, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, από τις 20:30 έως τις 21:30.

Φέτος, η εκστρατεία ενώνει ολόκληρο τον πλανήτη και στέλνει ένα συμβολικό μήνυμα στους πολιτικούς και τις κυβερνήσεις «Νοιάζομαι για τον πλανήτη μου!». Εκατομμύρια άνθρωποι κλείνουμε μαζί τα φώτα και συμμετέχουμε στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Γιατί σημασία δεν έχουν τα σύνορα – είμαστε όλοι πολίτες του πλανήτη Γη!

Καλούμε όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στην «Ώρα της Γης» σβήνοντας τα φώτα του σπιτιού τους και ενημερώνοντας φίλους και γνωστούς για τη συμμετοχή του Δήμου μας στην παραπάνω δράση.

Τέλος, όσοι δημότες επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.wwf.gr/earthhour/ και να δηλώσουν την ατομική συμμετοχή τους στην «Ώρα της Γης»

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button