Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ατέλειωτες ουρές στην Κηφισιά για τα νέα παπούτσια του Kanye West αξίας 200€!

Στην Ελλάδα του 2016: Κοιμήθηκαν στο πεζοδρόμιο έξω από το κατάστημα για να προλάβουν να αγοράσουν τα νέα σνίκερ του Kanye West!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Στην Ελλάδα της κρίσης, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά δεκάδες συμπολίτες μας κοιμήθηκαν έξω από γνωστό κατάστημα της Κηφισιάς, προκειμένου να αποκτήσουν το πολυπόθητο ζευγάρι σνίκερ του Κάνιε Γουέστ (συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν).

Αυτό είναι το πολυπόθητο ζευγάρι παπουτσιών

Αυτό είναι το πολυπόθητο ζευγάρι παπουτσιών

Οι επίδοξοι αγοραστές κοιμήθηκαν ακόμα και σε sleeping bags και σκηνές έξω από το κατάστημα «Simple Caractere» προκειμένου να αποκτήσουν το πολυπόθητο ζευγάρι παπούτσια αξίας 200 ευρώ που σχεδίασε για την Adidas ο διάσημος ράπερ.

Τις φωτογραφίες ανέβασε στη σελίδα του στο facebook το ίδιο το κατάστημα, το οποίο ενημέρωνε ότι θα καταφτάσουν μόλις 30 ζευγάρια παπούτσια και ότι όσοι καταφτάσουν πρώτοι θα είναι οι τυχεροί!

Ετσι, μία μόλις ημέρα πριν από την Πρωτοχρονιά, ένας ασυνήθιστος συνωστισμός προκλήθηκε στην οδό Κυριαζή στην Κηφισιά, έξω από την μπου­τίκ «Simple Caractere» με τον κόσμο να δημιουργεί ουρές και νέους να καταφθάνουν ακόμα και από τα Βαλκάνια για να αγοράσουν τα παπούτσια.

«Διανύσαμε τόσα χιλιόμετρα για να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα και ένα ζευγάρι Αdidas Yeezy Boost 350 να γίνει δικό μας», λέει ένας από αυτούς που ταξίδεψαν από τη Βουλγαρία για να το αποκτήσουν.

Η εικόνα δεν θύμιζε καθόλου μια συνηθισμένη ημέρα στην Κηφισιά. Ολο το τετράγωνο γύρω από το κατάστημα είχε κατακλυστεί από υποψήφιους αγοραστές που έσπευσαν να προλάβουν ένα από τα περιορισμένου αριθμού ζευγάρια της Αdidas.

Ούτε καν η διόλου χαμηλή τιμή πώλησής τους, τα 200 ευρώ, πτόησαν τους δεκάδες θαυμαστές που συγκεντρώθηκαν.

«Εστειλα τον οδηγό της οικογένειας να περιμένει όλο το βράδυ και το πρωί πήρα τη θέση του», εκμυστηρεύτηκε νεαρός γόνος οικογένειας επιχειρηματιών.

«Στην Αμερική δεν τα πρόλαβα. Με το που ήρθαν εξαντλήθηκαν αμέσως, γι’ αυτό και περίμενα να έρθουν εδώ», συμπληρώνει, καμαρώνοντας για το νέο του απόκτημα.

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button