Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Από την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ

Βασίλισσα Αντουατέττα το Ρακούν η Προεδρίνα μας. Η ΠτΔ ζήτησε φρουρούς έξω από το δωμάτιό της όταν κοιμάται με τον γκόμενό της!

Η ΠτΔ μας έχει απασχολήσει για πολλά που δεν θα πρεπε. Από…μαξιλάρια, με τις γάτες της μέχρι τις τιμές κατά την παρέλαση στον γκόμενό της -όντας ανύμφευτη.- Η εφημερίδα “Εστία”, σε χθεσινό της σχόλιο  κάνει μια ακόμα αποκάλυψη που ακούγεται τουλάχιστον προκλητική,  σε σχέση με την καθημερινότητα του Έλληνα.

Σύμφωνα λοιπόν με την αποκάλυψη της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ, η Σακελλαρόπουλου έχει υποβάλει σειρά αιτημάτων….  Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα σε σχόλιό της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «θέλει να αποβάλλει κάθε είδους ανησυχία ή ανασφάλεια όταν αναπαύεται στο Προεδρικό Μέγαρο και γι αυτό το λόγο ζήτησε από το Πεντάγωνο να τοποθετήσει φρουρό έξω από το δωμάτιό της τις ώρες που κοιμάται».  Λίγο πιο κάτω αναφέρει: «Στα ταξίδια της στο εσωτερικό της χώρας με στρατιωτικά Σινούκ την ακολουθούν μόλις 22 άτομα, υπάλληλοι της Προεδρίας.  Και από αυτούς, ένας της κρατάει την τσάντα και ένας το πανωφόρι.»

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button