Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Απόψεις του Γιώργου Παπαγεωργίου

Επειδή   το   σύνολο   της   κοινωνίας   και   ιδιαίτερα   οι   νέοι   άνθρωποι είναι απογοητευμένο   από   τον   τρόπο   λειτουργίας   του   πολιτικού   συστήματος στην Ελλάδα. Επειδή για την σημερινή οικονομική εξαθλίωση και φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας τα πολιτικά κόμματα και οι ηγεσίες αυτών έχουν μεγάλη ευθύνη…

Επειδή για τους νέους ανθρώπους δεν υπάρχουν πλέον στην Ελλάδα δυνατότητες και ευκαιρίες για ένα καλύτερο αύριο. Πιστεύει και   υποστηρίζει ότι το κόμμα και η νέα ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας  με   τον  Κυριάκο  Μητσοτάκη   έχουν   υποχρέωση  να  επαναφέρουν την  ελπίδα,   την   προσδοκία   και     τα  χαμένα  οράματα   στους  απογοητευμένους Έλληνες και Ελληνίδες.

Πιστεύει   και   υποστηρίζει  ότι  το  κόμμα  της  Νέας  Δημοκρατίας   πρέπει να   στελεχωθεί   με   νέους,   έντιμους,   άξιους   και   δυναμικούς   ανθρώπους   χωρίς βαρίδια και πολιτικές παθογένειες.  Πιστεύει   και   υποστηρίζει   ότι   για   την   ανοδική   πορεία   του   κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και την εκλογική αυτής επιτυχία είναι αναγκαία η άμεση και χωρίς καθυστέρηση επανεργοποίηση – επαναδραστηριοποίηση και εκείνων των πολλών και ικανών στελεχών της κομματικής βάσεως της Νέας Δημοκρατίαςστον Νομό Κορινθίας.

Ο   Γιώργος   Παπαγεωργίου   είναι   Πρόεδρος   της   Δημοτικής   ΤοπικήςΟργάνωσης Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων της Νέας Δημοκρατίας και  μέλοςτης   ΝΟ.Δ.Ε   Κορινθίας   θα   διεκδικήσει   τη  θέση   του   Προέδρου   αυτής   (ΝΟ.Δ.ΕΚορινθίας) στις εσωκομματικές της Νέας Δημοκρατίας εκλογές.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button