Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

ΑΠΟΨΕ ΣΗΜΑΝΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Απόψε είναι μια νύκτα τραγική και κρίσιμη όχι μόνο για τη Γαλλία, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη. Για μια ακόμη φορά οι φανατικοί ψυχασθενείς έσπειραν τον θάνατο χύνοντας αίμα αθώων. Η εισβολή 8 ενόπλων τζιχαντιστών στο θέατρο Μπατακλάν στο Παρίσι, οι οποίοι άρχισαν να πυροβολούν εν ψυχρώ και αδιακρίτως τους θεατές φωνάζοντας «Αλλάχ Ου Ακμπάρ», αποδεικνύει πόσο εκτεθειμένη και ευάλωτη είναι η Ευρώπη, επειδή άνοιξε τις πύλες της καλωσορίζοντας τους τριτοκοσμικούς μουσουλμάνους εισβολείς. Ήδη το Ισλαμικό κράτος έχει αναλάβει την ευθύνη του τρομοκρατικού χτυπήματος, απειλώντας με νέα, σε Λονδίνο και Ρώμη.

Πλέον και οι πιο ανεγκέφαλοι και οι πιο αθεράπευτα και αμετανόητα ηλίθιοι, πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι κάθε νέος λαθρομετανάστης που περνάει με τις ευλογίες των κυβερνήσεων σε Ευρωπαϊκό έδαφος, είναι ένας εν δυνάμει τρομοκράτης, που εκτελεί διατεταγμένη αποστολή, έτοιμος να δολοφονήσει και να εξαπολύσει τη φρίκη και τον όλεθρο.

Αυτή τη στιγμή οι ηγέτες των δυτικών χωρών στέκονται με δέος εμπρός στο Γαλλικό δράμα που μέχρι στιγμής αριθμεί γύρω στους 150 νεκρούς, ενώ ο πρόεδρος Ολάντ εμπρός στην πρωτοφανή τρομοκρατική επίθεση κινητοποίησε το στρατό, σκέφτεται να επιβάλλει στρατιωτικό νόμο, θέτοντας το Παρίσι σε κατάσταση πολιορκίας, ενώ δήλωσε ότι θα σφραγίσει τα σύνορα. Διότι είναι πολύ πιθανό, κάποιοι από τους ενόπλους τρομοκράτες που αυτή τη στιγμή μπορεί να δολοφονούν εν ψυχρώ αθώους ανθρώπους, να είναι λαθρομετανάστες που πριν λίγο καιρό ως «καημένοι» και «δυστυχισμένοι» πρόσφυγες εισήλθαν στο Γαλλικό έδαφος αναζητώντας δήθεν μια καλύτερη τύχη. Τριτοκοσμικοί εισβολείς που δέχθηκαν τις φροντίδες και την αρωγή των γαλλικών αρχών υποδοχής και που πιθανά οι φωτογραφίες τους φιγουράριζαν σε εφημερίδες και περιοδικά, εξωραϊσμένες με σπαραξικάρδιες και γλυκανάλατες μελοδραματικές δηλώσεις εν μέσω ύφους ενός κενού και ιδιοτελούς ανθρωπισμού. Ή μπορεί να είναι κάποιοι που δεν ανήκουν στους αποψινούς πρωταγωνιστές του τρομοκρατικού χτυπήματος, αλλά προετοιμάζουν το επόμενο. Βλέπουμε λοιπόν ότι ο πρόεδρος Ολάντ σφραγίζει τα σύνορά του και ενεργοποιεί στρατό και αστυνομία προκειμένου να προστατεύσει τη χώρα του από την ισλαμική τρομοκρατία.

Είμαστε δε απόλυτα σίγουροι ότι το παράδειγμά του θα ακολουθήσουν πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες, διότι εδώ πλέον έχουμε να κάνουμε με ψυχοπαθείς δολοφόνους που περιφρονούν την ανθρώπινη ζωή και έχουν κηρύξει τον πόλεμο ενάντια στην ανθρωπότητα.

Αλήθεια ο κύριος Τσίπρας τι προτίθεται να κάνει; Τι μέτρα, τι προφυλάξεις και σε τι μεθοδεύσεις πρόκειται να προχωρήσει αυτή η λαθρολάγνα κυβέρνηση, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος τρομοκρατικών χτυπημάτων μέσα σε ελληνικό έδαφος;

Αλήθεια πόσοι τζιχαντιστές που έχουν ως αποστολή να δημιουργήσουν πυρήνες, έχουν ήδη περάσει στην Ελλάδα προσποιούμενοι τους κατατρεγμένους πρόσφυγες;

Πόσοι από τις χιλιάδες μουσουλμάνων που βρίσκονται εδώ σε καταυλισμούς ή σε κέντρα υποδοχής και για τους οποίους η κυρία Δούρου κόπτεται και αγωνιά να αναγείρει τέμενος και να τους δημιουργήσει νεκροταφεία, είναι έτοιμοι στο πρώτο κήρυγμα μισαλλοδοξίας ενός ιμάμη να πάρουν τα μαχαίρια και να βγουν στους δρόμους. μετατρέποντας τους ελληνικούς δρόμους σε νεκροταφεία;

Πόσοι απ όλους αυτούς, που οι φαιδροί και φαύλοι προοδευτικοί και διεθνιστές σε μια εκδήλωση κραυγαλέου δήθεν ανθρωπισμού και αλτρουισμού τους θωπεύουν, περιφρονώντας την κατεστραμμένη καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών, είναι έτοιμοι στο πρώτο πρόσταγμα να εξαπολύσουν τον θάνατο και να βάψουν στο αίμα την Πατρίδα μας.

Έλληνες μετά το αποψινό τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Ευρώπης, το οποίο αποτέλεσε μήνυμα, ότι τώρα ξεκινά ο όλεθρος, οι καταστάσεις έχουν πλέον γίνει άκρως επικίνδυνες και κρίσιμες. Ο εχθρός βρίσκεται όχι προ των πυλών, αλλά μέσα στους δρόμους, στις πλατείες, στις συνοικίες μας. Η ύπαρξη όλων αυτών των απρόσκλητων εισβολέων που καταλύουν δίπλα μας, πιθανά να αποτελεί από μόνη της κίνδυνο για τις ζωές μας και για τις ζωές των παιδιών μας.

Ήρθε λοιπόν η ώρα ο καθένας από εμάς να αποφασίσει για ποιόν τελικά επιθυμεί να κλάψει.

Εγώ επέλεξα..

Για τα Ελληνόπουλα που υποφέρουν, που λιποθυμούν από την πείνα στο σχολείο, που ζουν σε σπίτια με κομμένο ηλεκτρικό ρεύμα, που τρέμουν από το κρύο, που στερούνται τα πάντα, που δεν έρχονται στον κόσμο γιατί τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να ούτε καν να τα σιτίσουν..

Για τις χιλιάδες Έλληνες που παρακαλάνε για εργασία, που δεν μπορούν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους, που βλέπουν όλα όσα δημιούργησαν μετά από μια ζωή σκληρής εργασίας να χάνονται σε μια στιγμή, που αυτοκτονούν από την απόγνωση και την απελπισία…

Για την Ελλάδα μας που ξεψυχά καθημερινά κάτω από την οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική κατοχή που τις επέβαλαν οι άθλιες κυβερνήσεις..

Μέσα σε όλα τα κολοσσιαία προβλήματα που μας ταλανίζουν και μας εξοντώνουν σαν Χώρα και σαν Λαό, μέσα στην οικονομική εξαθλίωση και τα μνημόνια, μέσα στην ηθική παραλυσία και την ιστορική παραχάραξη που μας επιβάλουν, γιατί να μας οδηγούν οι ανεύθυνοι και ανίκανοι κυβερνώντες να θέτουμε τους τραχήλους μας κάτω από το μαχαίρι του κάθε φανατικού ισλαμιστή «μεταμφιεσμένου πρόσφυγα», που το ακονίζει περιμένοντας την εντολή του ιμάμη του, για να το βάψει στο αίμα;

Εσείς επιλέγετε…….

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button