Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Απαγχονισμένος βρέθηκε Αρχιμανδρίτης μέσα στο σπίτι του

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης μέσα στο σπίτι του στην Πλατεία Αμερικής ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου, πατήρ Χρυσόστομος Λεβογιάννης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Αρχιμανδρίτης βρέθηκε απαγχονισμένος. Τα πρώτα στοιχεία έδειχναν πως πρόκειται για αυτοκτονία όμως η εξέταση από τον ιατροδικαστή άλλαξε τα δεδομένα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ευρήματα τα οποία έχουν εντοπιστεί αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ήταν κρεμασμένο το θύμα αφήνουν υπόνοιες πως ενδεχομένως να πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής όπου διερευνά τις συνθήκες θανάτου του Αρχιμανδρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ekklisiaonline.gr ο ιερέας είναι  63 ετών ενώ η μητέρα του και ο αδερφός του, οι οποίοι ζουν στο Άργος ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν.

Να σημειωθεί ότι ο πάτερ Χρυσόστομος Λεβογιάννης είχε τοποθετηθεί στο «Καρέλλειο- Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button