Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Απέραντος βούρκος η Καλιφόρνια- Δεκάδες οχήματα βυθίστηκαν στη λάσπη εξαιτίας κακοκαιρίας [εικόνες]

Οι διασώστες κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν τα εκατοντάδες παγιδευμένα άτομα από τα αυτοκίνητα στο θολό ποτάμι λάσπης σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια.

Οι άνθρωποι διασώθηκαν από το State Route 58, περίπου 30 μίλια ανατολικά του Μπέικερσφιλντ, μετά την ισχυρή καταιγίδα το βράδυ της Πέμπτης. Περιέργως, σύμφωνα με αξιωματούχους, δεν αναφέρθηκαν θάνατοι ή τραυματισμοί.

Η επιχείρηση διάσωσης διήρκεσε 10 ώρες, τις περισσότερες από τις οποίες οι διασώστες δούλευαν στο απόλυτο σκοτάδι.

«Ήταν τρομακτικό», δήλωσε το Associated Press την Παρασκευή η 51χρονη Ρόντα Φλόρες από το Μπέικερσφιλντ. «Ηταν ένα ορμητικό ποτάμι της λάσπης. Ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Η Φλόρες είπε ότι, η μητέρα της και ο πατριός της επέστρεφαν στο Μπέικερσφιλντ από την κηδεία της αδελφής της στη Γιούτα, όταν η καταιγίδα χτύπησε. «Άρχισε να βρέχει και δε σταματούσε. Το νερό άρχισε να ανεβαίνει και η λάσπη άρχισαν να έρχεται ορμητικά παρασέρνοντας δέντρα πάνω στα αυτοκίνητα μας» δήλωσε η Φλόρες από την εκκλησία όπου, με την οικογένειά της και περίπου 150 άλλα άτομα βρήκαν καταφύγιο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button