Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Πολιτική

Απάντηση της εφημερίδας “Το Βήμα Λουτρακίου” στην “Παρέμβαση Πολιτών”

Η εφημερίδα “Το Βήμα Λουτρακίου” εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά σε δελτίο τύπου που είχε αναρτήσει στην σελίδα της η δημοτική παράταξη “Παρέμβαση Πολιτών” και ο επικεφαλής της Γιώργος Γκιώνης. Η “Παρέμβαση Πολιτών” στο δελτίο τύπου της, το οποίο επέλεξε να τιτλοφορήσει με τη γερμανική φράση «Mein Kampf», που σημαίνει «Ο Αγών Μου» και είναι ο τίτλος του αυτοβιογραφικού βιβλίου του Χίτλερ, χαρακτήριζε μεταξύ άλλων γκεμπελικό το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας.

Διαβάστε την απάντηση από “Το Βήμα Λουτρακίου”:

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ! 

Στην προηγούμενη έκδοση της εφημερίδας μας, αναδείξαμε στην πρώτη σελίδα, τον “πολιτικό πολιτισμό” του Γιώργου Γκιώνη και της παρέας του, με δύο φωτογραφίες! Φωτογραφίες που δείχνουν τον δήμαρχο να  “τραμπουκίζει” πολιτικούς του αντιπάλους, μέσα στον ναό της δημοκρατίας!

 Βλέποντας την γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της, η Παρέμβαση Πολιτών που φυλλορροεί, προκειμένου να διασκέδασει το θέμα, να ωραιοποιήσει την οικτρή πραγματικότητα για τον τόπο μας και να σπείρει λήθη στους δημότες για τα καμώματα του Γιώργου Γκιώνη, εξέδωσε μια συκοφαντική, παραληρηματική ανακοίνωση, αντάξια της συμπεριφοράς του δημάρχου, που στόχο είχε να καταρρακώσει την αξιοπιστία της εφημερίδας μας! Μια οζώδη ανακοίνωση που δικαιολογεί στο έπακρο, τα αίτια,  που ο τόπος έχει φτάσει στο ναδίρ της ιστορίας του! 

Μολονότι τέτοιες βρώμικες επιθέσεις, είναι η πιο περίτρανη απόδειξη της ενοχής τους, ενώ αποτελούν παράσημο στο πέτο μας και προκειμένου να καταδειχθεί η κρυστάλλινη αλήθεια, παραθέτουμε ευθύς αμέσως το τι έγραψε τοπικό ιστολόγιο για το συγκεκριμένο γεγονός! Δημοσίευμα  που προκάλεσε ορυμαγδό αρνητικών σχολιασμών στο διαδίκτυο και για τα οποία, η Παρέμβαση Πολιτών, δεν βγάζει λέξη!

Loutraki Blog  στις 13/6/2017: ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!  ΒΡΙΣΙΕΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ  ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ

 

Η συνομολογημένη εμμονή της Παρέμβασης Πολιτών στην εκφορά του ψεύδους και η μεταφορά των δημοτών σε επίπλαστους κόσμους που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, έχει αποτέλεσμα την πολιτική κατάντια που παρακολουθούν όλοι οι δημότες! Δεν ενοχλούν όμως τα ευκαιριακά ψέματα που εκστομίζονται κάθε φορά, γιατί αυτά τα έχει συνηθίσει η κοινωνία μας! Ενοχλεί η παγιωμένη τακτική, να εκτοξεύουν τοξικές αντιπαραραθέσεις και βερμπαλισμό σε ότι τους χαλάει την επικοινωνιακή σούπα!

Για να τελειώνουμε με την βιτριολική διάθεση της παράταξης του απερχόμενου δημάρχου!

Όσες απεγνωσμένες κινήσεις με λάσπη κι αν επινοήσουν, όσα ιμιτασιόν οράματα με παροχολογία και αν ανακοινώσουν, για την δημιουργία άσαρκων εντυπώσεων, ώστε να υφαρπάξουν την ψήφο των δημοτών, η αλήθεια είναι μια και δεν αλλάζει!

Το ικρίωμα της Παρέμβασης Πολιτών, “τριζοβολά” σαν τον πύργο της Βαβέλ,  λίγο πριν καταρρεύσει!

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button