Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Χωρίς κατηγορία

Αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύντροφό του και αυτοπυροβολήθηκε στην Λ. Βουλιαγμένης

Ο 70χρονος αντιπτέραρχος εν αποστρατεία και η Βουλγάρα σύντροφός του μεταφέρθηκαν εν ζωή στο Ασκληπιείο Βούλας – Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι ο άντρας προσπάθησε να διαφύγει με ταξί

Σοκ στο Ελληνικό το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ένας αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Οι πληροφορίες λένε πως ο άνδρας, που είναι 70 ετών, αντιπτέραρχος εν αποστρατεία, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα Βουλγαρικής καταγωγής και στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμα του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και πάτησε τη σκανδάλη.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν εν ζωή στο Ασκληπιείο Βούλας.

Ένας νεαρός άντρας που έφτασε στο σημείο λίγο μετά τους πυροβολισμούς, δήλωσε πως είδε την γυναίκα πεσμένη στο πεζοδρόμιο, «μέσα στα αίματα», αλλά σίγουρα ζωντανή. Δεν ήταν τραυματισμένη στο κεφάλι, αλλά έτρεμε από το σοκ. Ο ίδιος μάρτυρας δήλωσε πως όταν έφτασε εκείνος εκεί είδε ένα ταξί που είχε εμφανή σημάδια από αίματα και έμαθε ότι ο άντρας, αφού πυροβόλησε τη γυναίκα και τραυματισμένος και ο ίδιος, πήγε να φύγει από το σημείο με το ταξί αυτό! Ο ταξιτζής τον ανάγκασε να βγει έξω, ενώ έδωσε στην συνέχεια κατάθεση στους αστυνομικούς.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button