Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ανατροπή: Μυρσίνη και Φρόσω τους “τρώνε” την αποζημίωση. Δεν θα πάρουν ούτε ευρώ! Πάνε…

…στα δικαστήρια. Μπορεί οι περισσότεροι να θεωρούν δεδομένο ότι η Μυρσίνη Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου θα αποζημιωθούν από το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον Παντελή Παντελίδη, ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται διαφορετικά!

Πριν από λίγες μέρες μάθαμε μέσω του Τύπου ότι ξεκίνησε η διαδικασία για την καταβολή των αποζημιώσεων. Ωστόσο όταν μπλέκουν οι ασφαλιστικές σταματούν τα αυτονόητα.

Οι νεότερες πληροφορίες, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το περιοδικό “Χάι”, αναφέρουν ότι τίποτα απολύτως δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο τα δύο κορίτσια στο τέλος να μην πάρουν ούτε ευρώ. Μάλιστα κάποιοι δεν αποκλείουν να βάλουν τελικά και το χέρι στην τσέπη.

Εάν η υπόθεση οδηγηθεί στο δικαστήριο, κατά πάσα πιθανότητα, θα αναγνωριστεί συντρέχον πταίσμα στις κοπέλες, σε ποσοστό έως 30%, για το λόγο ότι επιβιβάστηκαν στο όχημα ενώ γνώριζαν πως ο οδηγός ήταν σε κατάσταση μέθης!

Πάνω σε αυτό το επιχείρημα αναμένεται να κινηθεί και η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη αφού οι κληρονόμοι θα κληθούν να αποζημιώσουν τα δύο κορίτσια. Το μόνο που μπορεί να γλιτώσει την οικογένεια είναι να κάνει αποποίηση της κληρονομιάς, όμως στην περίπτωση αυτή αναμένεται να χάσει πολλά περισσότερα και κυρίως τα πνευματικά δικαιώματα του Παντελή, τα οποία όμως μπορούν με ένα έξυπνο τρικ να τα μεταφέρουν σε μια ανώνυμη εταιρεία που θα έχει συσταθεί για αυτόν τον σκοπό.

Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Μυρσίνη και η Φρόσω να μην πάρουν τίποτα από την ασφαλιστική εταιρεία, η οποία δεν έχει ουσιαστικά καμία νομική υποχρέωση απέναντί τους, αφού καλύπτεται από τις εξαιρέσεις που προβλέπει ο νόμος, μια και εκ των οποίων αφορά στην περίπτωση που ο οδηγός έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα οινοπνεύματος. Απλώς η ασφαλιστική υποχρεούται στο να πληρώσει και μετά να αναζητήσει τα χρήματα από τους κληρονόμους του Παντελίδη.

Την ίδια ώρα τα δύο κορίτσια ετοιμάζονται για μάχη μέχρι εσχάτων, με την μητέρα της Μυρσίνης να έχει δηλώσει πρόσφατα πως “δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν” και “ότι θα πληρώσουν όλοι όσοι φταίνε”…

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button