Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Αναγνώστης του ” Εν Λουτρακίω” για την σημερινή εικόνα της παραλίας του Λουτρακίου και για τις πολιτικές ευθύνες…

Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, έφτασε η παρακάτω επιστολή αγανάκτησης κατοίκου του Λουτρακίου, που είναι και αναγνώστης μας και την οποία την δημοσιεύουμε, αφού δεν είναι καθόλου άστοχα τα όσα υποστηρίζει :

” Κυρίες και κύριοι, αν και βρισκόμαστε λίγο προτού ξεκινήσει η νέα τουριστική σεζόν, η παραλία του Λουτρακίου δεν είναι σε καλή κατάσταση, όπως μπορούμε εύκολα και με μία βόλτα, να διαπιστώσουμε όλοι κάτοικοι!

Είναι παρατημένη στην τύχη της,
χωρίς λουλούδια,χωρίς συντριβάνια, χωρίς φώτα σε πολλά σημεία και με αμέτρητα σπασμένα πλακάκια στον πεζόδρομο.

Φαίνεται πως για κάποιους, δεν έχει το δικαίωμα ένας πατέρας, να πάρει τα παιδιά του και τη γυναίκα του και να κάνει μία βόλτα για να αισθανθεί χαρά και ευεξία!

Η σημερινή εικόνα μόνο λύπη και κατάθλιψη μας προκαλεί!

Από την άλλη διαβάζουμε συνεχώς για προσπάθειες προσέλκυσης επισκεπτών!

Όμως, με την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η παραλία, κάτι τέτοιο είναι αποτρεπτικό και δυσφημιστικό, καθώς όποιος επισκέπτης κατεβαίνει στην παραλία του Λουτρακίου και έρχεται αντιμέτωπος με τη σημερινή κατάσταση, είναι σίγουρο, πώς δεν λέει και τις καλύτερες κουβέντες όταν γυρίζει στον τόπο του!

Ειλικρινά απορώ!

Δεν περισσεύουν λίγα χρήματα από τον δημοτικό προϋπολογισμό, δηλαδή από τα λεφτά που καταβάλλουμε όλοι μας ,για να αποκατασταθούν όλα τα χαλασμένα φώτα στην παραλία, να τοποθετηθούν λίγα λουλούδια σε ζαρντινιέρες, να συντηρηθούν και να λειτουργήσουν τα συντριβάνια και να επισκευαστούν οι κατεστραμμένες πλάκες ;

Και η αντιπολίτευση;

Γιατί δεν αναδεικνύει όλα αυτά τα απλά θέματα της καθημερινότητας;

Και καλά, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, δεν κατάγονται από το Λουτράκι και ίσως να είναι αναμενόμενο, να μην τους ενδιαφέρει και τόσο η πόλη!

Αλλά όλοι οι υπόλοιποι , με πρώτη και καλύτερη την κυρία Πρωτοπαππά, που φιλοδοξεί να είναι και η επόμενη δήμαρχος;

Αφού πρεσβεύει το διαφορετικό, γιατί δεν το κάνει πρώτο Θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και σιωπηλά, εμφανώς συναινεί με τη δημοτική αρχή που έχει παρατήσει την παραλία μας; “

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button