Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Αγρότες πολιορκούν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου, στην Κομοτηνή (βίντεο)

Σοβαρά επεισόδια εξελίσσονται σήμερα από τις 10 το πρωί στην Κομοτηνή, έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης με τους αγρότες να έχουν εξαγριωθεί από την παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου και την άρνησή του να συνομιλήσει με όλους τους συγκεντρωμένους, ενώ απειλούν να κρατήσουν σε κατάσταση πολιορκίας τον υπουργό μέσα στο κτίριο.
Στο σημείο επικρατεί ένταση, ενώ οι αγρότες απωθήθηκαν από μικρή δύναμη της αστυνομίας που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην είσοδο.
Όμως το κλίμα όσο περνούσε η ώρα δυναμιτίζονταν. Οι αγρότες άρχισαν να πετούν καπνογόνα, με αποτέλεσμα να κληθούν διμοιρίες των ΜΑΤ. Στη θέα των ΜΑΤ οι αγρότες δεν πτοήθηκαν, αλλά και πάλι προσπάθησαν να μπουν μέσα. Όπως γράφει η τοπική εφημερίδα Χρόνος, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και υπήρχαν συμπλοκές με αγρότες και ΜΑΤ, ενώ οι συγκεντρωμένοι έριξαν αβγά και καφέδες.
Μετά από μισή ώρα επεισοδίων έξω από το κτίριο αγρότες έσπασαν την είσοδο της πρώην Νομαρχίας Ροδόπης, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών. Μάλιστα  αντιπροσωπεία αγροτών συναντά αυτή την ώρα τον υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου. Με εντολή του υπουργού απαγορεύτηκαν η δημοσιογραφική κάλυψη της συνάντησης αγροτών και υπουργού, που είναι σε εξέλιξη.
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button