Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ήρθε η σειρά των σορτς! Πέντε τρόποι για να τα φορέσεις σωστά [εικόνες]

Ο υδράργυρος σκαρφαλώνει στα ύψη, δείχνοντας το πιο ζεστό του πρόσωπο κι εσύ, σίγουρα, δεν θεωρείς και την καλύτερη ή την πιο δροσερή επιλογή εκείνη των μακριών παντελονιών για το καθημερινό σου ντύσιμο. Γι’ αυτό, πες το «ναι» στα σορτς, που –πίστεψε με- δεν σου στερούν τίποτα από τη γοητεία και σου προσθέτουν εξτρά πόντους στυλ!

Φρόντισε, ωστόσο, να τα συνδυάσεις σωστά και να αποφύγεις τους κινδύνους που εγκυμονούν. Στα ατού τους το ότι κυκλοφορούν στην αγορά σε ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων αλλά και το ότι μπορείς να τα βρεις τόσο στις γνωστές αλυσίδες οικονομικών καταστημάτων, όσο και σε μπουτίκ με δημοφιλή brands.

Σε κάθε περίπτωση, επέλεξε ένα σορτς σε απόχρωση του μπλε ή του μπεζ ή και του λευκού και συνδύασε το με ένα λινό πουκάμισο με γυρισμένα μανίκια. Ολοκλήρωσε το λουκ σου με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες και με μία σχοίνινη ζώνη.

Για τις πιο χαλαρές σου βόλτες, μην διστάσεις να το φορέσεις σε καρό σχέδιο, συνδυάζοντάς το πάντα με μονόχρωμο t-shirt και sneakers. Και φυσικά… η απόλυτη τάση των τελευταίων ετών, δεν είναι άλλη από τα σορτς σε ύφασμα φόρμας. Ιδανικά για τους αθλητικούς τύπους, σετάρονται μοναδικά με μονόχρωμα μπλουζάκια ίδιου ύφους.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button