Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Ένας νεκρός εργαζόμενος σε ορυχείο βωξίτη στη Φωκίδα

Νεκρός ανασύρθηκε τελικά από τους άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ο ένας από τους τρεις εργαζόμενους που εγκλωβίστηκαν στις στοές βωξίτη στη Βάργιανη Φωκίδας, έπειτα από ατύχημα

 

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά κατέρρευσε συγκεκριμένο σημείο εντός της στοάς βωξίτη την ώρα που οι εργαζόμενοι βρίσκονταν εντός και σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από την είσοδο του μεταλλείου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Όμως δεν μπορούσαν να επιχειρήσουν και γι’ αυτό κλήθηκε άμεσα η ΕΜΑΚ.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη στη στοά 617.

Ο νεκρός εργαζόμενος ήταν μηχανικός στην εταιρεία, 40 ετών με καταγωγή από τη Λαμία. Σύμφωνα με τοπικές πηγές μπήκε να κάνει έλεγχο στη στοά με ένα φορτηγάκι. Κατά τον έλεγχο,  αποκολλήθηκε βράχος ο οποίος τον καταπλάκωσε.

Ο 40χρονος Κωνσταντίνος Αργύρης που άφησε την τελευταία του πνοή στη στοά, είχε παντρευτεί πρόσφατα και ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού. Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άμφισσας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος εργαζόμενος
Ο άτυχος εργαζόμενος

Εν τω μεταξύ με επιχτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των άλλων δύο εργαζόμενων. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Πηγή : Ζούγκλα

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button