Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Έκλεψε τις εντυπώσεις το περίπτερο του Δήμου Ναυπλιέων στην έκθεση « Peloponnisos Expo 2022»

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στο χαιρετισμό του στα εγκαίνια της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022» δήλωσε: Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το Ναύπλιο κορυφαίο τουριστικό προορισμό 365 μέρες το χρόνο!

 

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν  τα εγκαίνια της Έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».

Με το μήνυμα «Όλη η Πελοπόννησος σε μία έκθεση» το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της Πελοποννήσου, η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022» άνοιξε τις πύλες της στο κοινό για 6η συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του κτιρίου Φραγκίστα στο 4ο χλμ. Άργους – Ναυπλίου.

Την έκθεση εγκαινίασε ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας .

Πάνω από 140 εκθέτες θα φιλοξενηθούν στα περίπτερα της έκθεσης σε ένα άρτια οργανωμένο περιβάλλον όπου παραγωγοί και επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν στους χιλιάδες επισκέπτες τη μεγάλη και πολυποίκιλη επιχειρηματική δραστηριότητα της Πελοποννήσου.

Ο Δήμος Ναυπλιέων στηρίζει την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022» ως Μέγας Χορηγός ενώ συμμετέχει στην Έκθεση με ένα καινοτόμο, διαδραστικό και πρωτοποριακό Περίπτερο που θα προβάλει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας. Ήδη από την πρώτη μέρα λειτουργίας του αποκόμισε θετικά σχόλια και αποτέλεσε πόλο έλξης των επισκεπτών. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλα βήματα εξωστρέφειας με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στο χαιρετισμό του στα εγκαίνια της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022» δήλωσε:

?Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το Ναύπλιο κορυφαίο τουριστικό προορισμό 365 μέρες το χρόνο. Σε αυτό λοιπόν το τετραήμερο της Έκθεσης θα βρισκόμαστε στη θέση 12 με πολλές προτάσεις για αγαθά, υπηρεσίες, παραδοσιακές γεύσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και τουριστικές ευκαιρίες μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button