Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Έκλεψαν 18.000 ευρώ από ΑΤΜ με απίστευτη κομπίνα!

Μια απίστευτη πατέντα σκαρφίστηκαν δύο αλλοδαποί που κατάφεραν να αρπάξουν από τραπεζικούς λογαριασμούς περίπου 18.000 ευρώ, παγιδεύοντας με μεταλλικό έλασμα τη θύρα εξόδου των ΑΤΜ!

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες μαζί με δύο ακόμη συνεργούς τους, πριν από περίπου ένα χρόνο πραγματοποίησαν παράνομες συναλλαγές μέσω Α.Τ.Μ. σε τραπεζικά ιδρύματα της Βορείου Ελλάδας και συγκεκριμένα στους νομούς Θεσσαλονίκης, Σερρών και Καβάλας.

Κατά τη διάρκεια ανάληψης, παγίδευαν τη θύρα εξόδου των χρημάτων με μεταλλική παγίδα – έλασμα, η οποία συγκρατούσε τα χρήματα, ενώ ταυτόχρονα ακύρωναν τη συναλλαγή, με αποτέλεσμα να μην πιστώνεται η κίνηση στον «παράνομο» λογαριασμό του!

Στο πλαίσιο των ερευνών διαπιστώθηκε ότι το συνολικό όφελος που αποκόμισαν ανέρχεται σε 18.160 ευρώ ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν επιπλέον 4.880 ευρώ.

Σε βάρος των αλλοδαπών, ηλικίας 33 και 40 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button