Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Έκλεψαν την παράσταση οι κυρίες της νέας κυβέρνησης: Το φόρεμα της Τζάκρη, τα κόκκινα αξεσουάρ της Γεροβασίλη και η «σικ» εμφάνιση της Κουντουρά (Φωτογραφίες)

Τα κόκκινα αξεσουάρ της Ολγας Γεροβασίλη, η σικάτη Ελενα Κουντουρά, η Θεοδώρα Τζάκρη χωρίς τα Louboutin, η σύζυγος Καμμένου με το μαύρο φόρεμα-μπομπονιέρα.
Σαρωτικές γυναικείες εμφανίσεις στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ντυμένη απλά, φορώντας παντελόνι όπως συνηθίζει, αλλά με κόκκινα αξεσουάρ για να διαφοροποιηθεί για την περίσταση, η Ολγα Γεροβασίλη έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο να ορκιστεί για μια ακόμη φορά υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ, συνοδεύοντας τον Αλέξη Τσίπρα.

Με μεγάλη πείρα στον χώρο της μόδας, έχοντας μια λαμπρή καριέρα στις πασαρέλες, η Ελενα Κουντουρά έκανε στη σημερινή ορκωμοσία στο Προεδρικό Μέγαρο την πιο σικάτη εμφάνιση. Και ταυτόχρονα την πιο απλή. Φορώντας μαύρο παντελόνι και μαύρη μπλούζα, συνδυασμένα με ένα ανοιχτό γαλάζιο σακάκι, η κυρία Κουντουρά έφθασε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των ΑΝΕΛ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, κάνοντας τη διαφορά!

Η μεγάλη έκπληξη της νέας κυβέρνησης, η Θεοδώρα Τζάκρη, την οποία από το πρωί έχει… περιλάβει το Twitter, γνωστή για την αγάπη της για τα πανάκριβα παπούτσια με την κόκκινη σόλα Christian Louboutin, έκανε μια ακόμη θεαματική εμφάνιση: Φορώντας ένα μπλε-μαύρο καρό φόρεμα, που τη δυσκόλευε ακόμη και να περπατήσει, συνδυασμένο με nude γόβες (όχι Louboutin αυτή τη φορά), έφθασε με αέρα σταρ, κάνοντας δηλώσεις στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο χωρίς να σταματήσει, αλλά περπατώντας!

Από τις εντυπωσιακές παρουσίες και η Τζούλη Καμμένου, σύζυγος του προέδρου των ΑΝΕΛ, που έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με τη μικρή κορούλα της, η οποία ήταν και η πιο χαριτωμένη παρουσία στην ορκωμοσία!

Στα μαύρα εμφανίστηκε και η Μαρία – Κόλλια Τσαρουχά, υφυπουργός αρμόδια για θέματα Μακεδονίας – Θράκης. Το σύνολό της συμπλήρωνε ένα κολιέ με μεγάλες λευκές πέρλες.

Μπλε σκούρο σακάκι με ασορτί παντελόνι και μπεζ πέδιλα επέλεξε η Σία Αναγνωστοπούλου, αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας.

Το «φως» μέσα στο Προεδρικό, έφερε η Θεανώ Φωτίου, επιλέγοντας ένα φούξια μεταλιζέ πουκάμισο.

 

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button