Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Έκκληση για βοήθεια για τον 6χρονο Κωστάκη που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

Ο 6χρονος Κώστας Τσίμπος πάσχει εδώ και δυόμισι χρόνια από οξεία λεμφωβλαστική λευχαιμία. Νοσηλεύεται στην ογκολογική μονάδα παίδων «Ελπίδα». Ο μόνος τρόπος για να θεραπευτεί είναι να μεταβεί σε κλινική στις ΗΠΑ, ωστόσο για να νοσηλευτεί εκεί η οικογένειά του πρέπει να προκαταβάλει 455.000 δολάρια. Η μητέρα του Κώστα, Αγγελική Νικολακοπούλου, απευθύνει έκκληση σε όλους μας να στηρίξουμε την προσπάθεια του παιδιού της και να του δώσουμε μια ευκαιρία να ζήσει…

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν, υπάρχει ο ακόλουθος λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς, στα ονόματα των δύο γονέων, Αγγελική Νικολακοπούλου του Σπήλιου και Νικόλαος Τσίμπος του Κωνσταντίνου.

Τράπεζα Πειραιώς Aριθ. λογαριασμού: GR 90 0171 7870 0067 8711 7796 100 Δικαιούχοι: Νικολακοπούλου Αγγελική Τσίμπος Νικόλαος.

Στην έκκληση που κάνει η μητέρα του Κώστα αναφέρει:

Και έρχεται η στιγμή που φτάνεις σε απόγνωση… Η στιγμή που νιώθεις τόσο αδύναμος….

Και όμως πρέπει να είσαι δυνατός….Πρέπει να συνεχίσεις….Πρέπει να στηρίξεις τον πραγματικό αγωνιστή. ..

Τον πραγματικό μαχητή….

Τον πραγματικό ήρωα… Ναι…..

Αυτός πολεμάει…τόσο δυνατά…τόσο άνισα…….2.5 χρόνια παλεύει με τη νόσο….

θεραπείες. …υποτροπή….μεταμόσχευση και ξανα υποτροπή. …..τα περιθώρια στενά….η μόνη ελπίδα η Αμερική. …..

Και εδώ πρέπει να κινηθούμε άμεσα…

Τον δέχτηκαν αλλά για να μπορέσουμε να πάμε χρειάζεται να προκαταβάλουμε το ποσό των $ 455.000…και εδώ ζητάμε την βοήθεια σας…

Ας του δώσουμε την ευκαιρία να δώσει άλλη μια μάχη!!!!

Ας του δώσουμε την ευκαιρία να ζήσει!!!!!!!

Δε μας είναι εύκολο αυτό που κάνουμε …

Είναι όμως το μωρό μας και θα κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ!!!!!

Σας ευχαριστούμε….”

Να σημειωθεί ότι αύριο Σάββατο στις 9.30 το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους, στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2016» θα παιχτεί η παράσταση «Ο φιλόσοφος Ξάνθος και ο δούλος του Αίσωπος» του φιλέλληνα Βραζιλιάνου Guilherme Figueiredo από την θεατρική ομάδα του θεάτρου ΚΕΚΡΩΠΙΑ σε σκηνοθεσία Φαίδωνα Γεωργίτση.

Τα έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του μικρού Κώστα. Γι’ αυτό και δεν διατεθούν εισιτήρια όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Οι θεατές θα μπορούν να καταβάλουν 5 ή 10 ευρώ προκειμένου να βοηθήσουν τον 6χρονο.

Στο χώρο της εισόδου του Αρχαίου Θεάτρου Άργους θα βρίσκεται εκπρόσωπος της οικογένειας του παιδιού ο οποίος και θα είναι υπεύθυνος για την παραλαβή των χρημάτων.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button