Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Άφαντος ο 44χρονος φονιάς του Ρεθύμνου!

 

Ασύλληπτος παραμένει ο 44χρονος ο οποίος την Κυριακή πυροβόλησε και σκότωσε έναν 22χρονο πατέρα ενός βρέφους μόλις 20 ημερών στον Αργουλιό Μυλοποτάμου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αιτία του φονικού ήταν διαφορές για τα βοσκοτόπια που είχαν θύτης και θύμα.

Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ ισχυρές δυνάμεις της οποίας βρέθηκαν στο χωριό του Ρεθύμνου υπό τον φόβο βεντέτας μετά τη δολοφονία του 22χρονου, ο δράστης, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τέσσερις φορές κατά του θύματός του, ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

Την ίδια ώρα ανείπωτος είναι ο θρήνος στην οικογένεια του 22χρονου που δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο νεαρός πατέρας δεν είναι πια μαζί τους με την σύζυγό του να γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στα social media: «Νωρίς μας άφησες άντρα μου. Τι θα πω στο παιδί μας… Κωστή μου, σε σκότωσαν οι καταραμένοι».

Το μεγάλο «γιατί» των συγγενών του 22χρονου αποτυπώνει και η αδερφή του σε δική της ανάρτηση στο Facebook γράφοντας, μεταξύ άλλων, «δεν σε άφησαν αδερφέ μου να χαρεί τον γιο σου», «μπροστά στα μάτια μου σου αφαίρεσαν τη ζωή σου» κλείνοντας το δικό της «αντίο» με τη φράση «καλό παράδεισο».

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button